8 hónapja szültem, nem vagyok terhes, de mozgást érzek, mi ez?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, vérzés mindig van, igaz nem sok. 3 teszt is negatív lett, mégis úgy érzem mintha mozogna bennem valami. Lehet, hogy még mindig a belek rendeződnek vissza 8 hónap elteltével? Tényleg olyan, mint amikor a babám mocorgott, nagyon zavar! 2 hét múlvára kaptam időpontot.2013. júl. 2. 10:56
1/6 anonim válasza:
2,5éve született a második kicsi, ha terhes lennék akkor világvallást alapítok, mégis akkora "rúgásokat" érzek, hogy csak na...
Mi ez nem tudom, vagy a belek mocorgása, vagy valamelyik ütőér, vagy nem tudom. Vicces.
Jah épp megvan normálisan, és már ma csak 3szor rúgkapált a hasam:)
2/6 anonim válasza:
A belek.
Én is szoktam érezni a beleimet, ahogy mozognak, egyébként bélmozgási zavarom van, bár ez szerintem semmit nem befolyásol, de szabályosan olyan, mint a magzatmozgás. De nem az, csak a belek.:)
3/6 anonim válasza:
Erős vérzésnél előfordul, hogy úgy érzi az ember, hogy valami mocorog. 2 hét múlva úgyis kiderül.
4/6 zabmester válasza:
Korábban már találkoztam ezzel a jelenséggel ezen az oldalon, akkor nyugodtam meg, hogy nem én őrültem meg, hanem mások is vannak így ezzel :) Ez ilyen "fantom-mozgás". Én még évekkel szülés után is volt, hogy éreztem ilyesmit :)
5/6 anonim válasza:
Én is éreztem ilyet a kicsi megszületése után kb. 3-4 hónapig. :)
6/6 anonim válasza:
én még nem szültem és terhes sem vagyok, mégis tapasztalom néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!