Utazás babával?

Figyelt kérdés

A kislányom még csak 12 hetes, de anyósom már kitalálta, hogy menjünk hozzá teljes hétvégére. Már kádat is vett, nézegeti a kiságyakat. Szerintem ez még nagyon korai, nem szeretném "kiszakítani" a megszokott környezetéből, örülök, hogy kezd beállni a napirendje. Ott tudom, hogy nem lehetnénk nyugton, mindig jönnének-mennének. Nem tudnám a megszokott módon csinálni a vele kapcsolatos dolgokat. Hiába mondom ezt neki és páromnak is, nem értik meg.

Tényleg én vagyok a problémázó? Volt valaki hasonló helyzetben? Mit tennétek?

2013. júl. 2. 08:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is voltunk amikor 10 hetes volt a kisfiam. Pentek delutantol egesz vasarnap delutanig. Semmi gond nem volt es nekem is jutott egy kis pihenes. Szombat delutan meg bogracsoztunk is egy jot amig a kisfiam edesen aludt az arnyekba a kertbe. Aposom elsetatlgatott vele fel ala meg mutatgatott neki mindenfelet, meselt neki, nagyon jo volt. A mai napig aposom a nagykedvenc nagypapa mert neki oltari nagy turelme van es kepes fel ala setalgatni a gyerkekkel kertben, nezegetni a szomszed tyukjait, baranyait stb. :) Nem volt semmi gond. A napirend tenleg kicsit bourlt azon a hetvegen de utanna par nap alatt siman visszaallt.
2013. júl. 2. 11:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Mikor a lányom megszületett, utána rá 5 hétre mentünk esküvőre (anyósomékhoz, illetve az esküvőn is ottalvósra) Ok, ő már a 2. baba. A fiammal 2 hónaposan mentünk először anyósomékhoz teljes hétvégére. Azelőtt is így jártunk, mai napig megyünk minimum 3 hetente, de most nyáron ilyen olyan okokból szinte minden hétvégén megyünk.

A fiamat mai napig, mintha kicserélnék, ha nem csak velünk van. A lányom is jól elvan a maga 10 hónapjával mindenhol/bárhol.

Te látod, hogy mennyire csak a te kényelmed borul, mert a babának teljesen mindegy hogy hol van, csak anya, apa legyen vele, a biztonság a fontos és kész. Amíg nem próbálod ki, nem tudhatod, hogy hogyan viselkedik. Lehet, hogy olyanokat fog máshol produkálni, amit otthon soha: pl. átalussza az éjszakát, vagy egy hangja ne lesz egész nap, mintababaként alszik, eszik, játszik stb... Szerintem nincs különbség 3 hónaposan menni, mint 10 hónaposan. Sőt... ha 10 hónaposan meg először, lehet, még rosszabb is lesz....

2013. júl. 2. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!