Utazás babával?
A kislányom még csak 12 hetes, de anyósom már kitalálta, hogy menjünk hozzá teljes hétvégére. Már kádat is vett, nézegeti a kiságyakat. Szerintem ez még nagyon korai, nem szeretném "kiszakítani" a megszokott környezetéből, örülök, hogy kezd beállni a napirendje. Ott tudom, hogy nem lehetnénk nyugton, mindig jönnének-mennének. Nem tudnám a megszokott módon csinálni a vele kapcsolatos dolgokat. Hiába mondom ezt neki és páromnak is, nem értik meg.
Tényleg én vagyok a problémázó? Volt valaki hasonló helyzetben? Mit tennétek?
Erről meg az a véleményem, hogy a te döntésed (jo meg a párodé) hogy mikor mennyi időre és hova viszitek a kicsit!!!!!Mi az hogy nem felel meg nekik?
Pf!!!!!!!!!
Tudom mit érzel, bár mi elvittük, mert amúgy nem látták volna a gyerekeket. Egy próbát megér! Legalább Te is megtapasztalod, hogy hogyan bírja a babád.
Nálunk a lányom nagyon rosszul viselte (én is), a fiammal nem volt gond. Nekem volt a legrosszabb, én aggódtam túl, meg aztán amúgy is fáradtabb az ember, nem olyanok a környezeti és higiéniai viszonyok (anyósoméknál pottyantós wc a kerben...). De valamikor úgyis el kell kezdeni! A napirend miatt ne aggódj, simán visszaáll!
A lényeg, hogy mindent vigyetek, amig gondolsz. És próbáljatok meg először csak egy éjszakát ott aludni.
Az előnye, hogy ha anyós-pajti jó fej, sokat fog segíteni, akár egy kis plussz pihi is sikerül Neked. :)
Anyósomék kb 100km-re laknak 2 hónapos volt amikor először elmentünk hozzájuk teljes hétvégére. Semmi baj nem volt. Olyan jó baba volt végig. Én is kicsit pihenettem mert mindig volt vki aki segített a gyerek körül is és a házimunkával se kellett bajlódnom annyit.
Azóta minden hónapban legalább egyszer elmegyünk. Totál jó minden. De ez én vagyok.
Ha neked nem jó és nem akarod ne vidd. Ez a ti döntésetek és nem kell azért tenni mert más azt mondja. Már külön család vagytok. Legyetek határozottak. És ha te úgy érzed nem lenne jó akkor nem mész ott alvásra. Ilyen egyszerű. Ha meg nem értik meg így jártak. Én is ha nem akartam volna menni felőlem a seggük összeérhetett volna az éggel se mentem volna. :)
Én már kettesben is utáltam menni,de a gyerek jó kifogás,mióta megvan(1 éves),azóta nem megyünk ottalvósra.
Bár nekem párom tudja,hogy a gyerek csak kifogás,de szerencsére jó kifogás,nem nagyon tudnak belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!