Mennyit er a munkam, amig itthon vagyok a ket gyerekkel?
Onzetlenul szeretem a ket kicsit, gondoskodok roluk, reggel 6-tol este 11-ig talpon vagyok, es ejjel is kelek hozzajuk. Emellett vegzem a hazimunkat, falat festek, takaritom az udvart stb...
Amiota megszuletett a masodik babam 10 honapja, azt hallgatom a ferjemtol, hogy nem dolgozok. Talan a haz koruli munka nem munka? Igaz, nem fizetnek erte de ennyire lebecsulendo?
Igen gyökér férjed van.
Megcsinálhatnád, hogy akár egyetlen napra rá hagyod a szokásos napi teendőket. Kiírod neki, hogy a gyerekek ellátásán kívül aznap még pluszban mit csináljon meg.
Kérdezd meg tőle, hogy otthon maradna-e a picikkel, míg te visszamész dolgozni.
Mennyi ideig maradsz velük otthon? Nem lehet, hogy anyagi problémák vannak?
A Te férjed sem tisztelt téged, ahogy sajnos engem sem nagyon az enyém..mint kiderült.
Mikor még dolgoztam a lányunk születése előtt, többet kerestem, mint ő, az első 6 hónap, amíg tgyást kaptunk, meg maga volt a kánaán, mert még a fizetésnél is többet kaptam 50 ezerrel, mert az összese jutalom beleszámított, amit kaptam az utolsó évben. Gyed-ként is a maximumot kapom. Erre azt meri a fejemhez vágni, mikor kb fél éves volt a lányunk, hogy ő tart el engem, és hogy én nem dolgozok! Hát nem kis vitánk kerekedett belőle, de az a szomorú, hogy nem láttam rajta, hogy a vitánk ellenére megváltozott volna a véleménye. Ahogy kivettem azt gondolja, hogy tök egyszerű az otthonlét a gyerekekkel, szerinte egész nap csak tv-t nézek, vagy netezek, mert a főzés az hamar megvan, és sosincs rend, mert hát kb 10 másodperc alatt akkora kupit csinál a lányom, de ez is természetes...
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy lehetnek ilyen korlátoltak és idióták egyesek :(
Sajnos az én párom is ilyen
szerintem soha nem fognak megváltozni :-(
pedig ha rájuk maradna minden .......
Koszonom a valaszokat!
Anyagi gondjaink nincsennek. 10,5 eve vagyunk egyutt, oktoberben kezdte mondogatni, miutan megszuletett a masodik gyerek, elotte nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!