Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik nem...

Vannak itt olyanok, akik nem túl sűrűn esznek húst? Mondjuk havi 2-3x?

Figyelt kérdés

(felvágott,virsli,ilyenek nem tartoznak bele,hanem kimondottan főétkezésnek húsféle.)

Ha igen,van,akkor miért?inkább anyagi,vagy elvi okok miatt?

2013. jún. 30. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Én. Egyszerűen nem esik jól, nem tudom megenni. Amióta megszületett a lányom (2 éve) azóta nem. Szívesen elkészítem, csak enni ne kelljen belőle, mert rosszul leszek.
2013. jún. 30. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi.

És olyan ahol a gyerekek is ritkán esznek húst?

2013. jún. 30. 15:07
 3/6 anonim válasza:
én 16L vagyok, nem is nagyon szeretem a húsokat, de ha van ( heti 1x vasárnap ) akkor megeszem. többször sajnos a héten nem telik anyagi okok miatt :/ :)
2013. jún. 30. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok gyerek él vegán étrenden, sőt nyers vegán családok is vannak. A havi 2-3x-i húsevés nem számít ritkának, igazából ez lenne az optimális, már ha valaki vágyik rá.

Nekem az okom se nem anyagi, se nem elvi. Inkább egészségügyi. Nem bírom a nehéz ételeket és a hústól kimondottan rosszul leszek, de pl ha megkívánnék egy halat - már ha látnék jó minőségűt, akkor lehet h megenném.

2013. jún. 30. 15:44
 5/6 zabmester ***** válasza:

Nálunk sem gyakran van hús. Egyrészt mert piszok drága, főleg, ha olyan fajta, és annyi húst akarok venni, amit mindenki szeret és mindenki jól is lakik vele. Ez nálunk a csirkemell lenne, ez az, amit a család minden tagja jóízűen megeszik. Vagy esetleg a marhahús. Mindkettő drága, plusz a marha még macerás is, sokat kell vele tökölni, lassan fő meg.

Másrészt mondjuk nekem nem is hiányzik, nem igénylem, hogy gyakran legyen hús. Egyébként is úgy vagyok vele, hogy arra semmi szükség, hogy minden nap húsféle legyen az ebéd.

Nálunk olyan kb. kéthetente szokott hús lenni, vagy ha ennél gyakrabban, akkor az valamilyen darált húsos étel, tehát nem szelet hús, hanem valamilyen húsos tészta, pl. spagetti.

2013. júl. 1. 09:09
 6/6 anonim válasza:
Én utálom a húst és nem is nagyon eszem
2013. júl. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!