Mi szivárgott a mellemből?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudtam hova írjam a kérdést, de képzeljétek az előbb fürdés után "kezeltem" a néhány miteszer szerűséget a cicijeim között, mikor megláttam a mellbómon valamit. Azt hittem valami hólyag, mert ilyen átlátszó valami volt. De letörlődött. Megnyomtam a mellbimbómnál a cicimet és jött még belőle ilyen tejszerű fehéres-átlátszós akármi. Ha megyomom a mellem még most is jön belőle ilyen cucc.
Nincs gyerekem és nem is vagyok még terhes!
Tejem van? Vagy mi a fene ez?
2013. jún. 29. 22:02
1/4 anonim válasza:
Érdemes nézetni egy prolaktin szintet a dokival. Magas prolaktin esetén szokott ilyen előfordulni.
2/4 anonim válasza:
Lehet magas a prolaktin szinted. Nekem is volt ilyen, de vettek vért és a normál tartományon belül volt. A doki a vállát vonogatta, úgyhogy nem derült ki mitől, végül nem jártam utána. Azóta születet egy kisfiam, még szoptatom, úgyhogy nem tudom el fog-e múlni. Valószínü, hogy valami hormonális zavar áll mögötte.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt/van. Most fut egy másik kérdés is erről, a 7. válaszoló voltam ott...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
4/4 anonim válasza:
Endokrinológus tud segíteni, valószínűleg magas a prolaktin szinted, amit több dolog is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!