Van egy 8 éves fiam, és az a problémám vele, hogy nem hajlandó megenni semmiféle felvágottat, tojást! Már az iskolában se tudtam neki egy szendvicset se csinálni. Meg se kóstolja. Mit csináljak vele?
Készítsétek együtt a szendvicset, vagy csináljatok figurákat a szendvicsből hátha megjön a kedve.
Ilyesmit:
Ennyivel akár bento-t is készíthet neki tízóraira. :D
minek erőltetni? annyi alternatíva van
baconba tekert máj, vagy simán mondjuk kacsazsírban lesütött máj, ebből akár májkrém is lehet.
süss fasírtot, akár valamilyen zöldségeset, akár kölesfasírtot, az is mehet szendóba.
vékonyra szeletelt sülthusis szendvics is tökjó.
vihet saját készítésű sütiket is tízóraira, pl muffin különösen jól bírja az utaztatást, és sokáig finom és friss marad, vagy piskótatekerecs, vagy valami kelt tésztás cucc, pl túrósbatyu, vagy akár bolognai raguval töltött batyu, kakaóscsiga, minipizza vagy akár egy jó kis pogácsa...
én sosem vittem rendes felvágottas-sajtos szendvicset iskolába, az apukám nevelt bennünket és élvezte, hogy gondoskodhat rólunk ilyen módon is egy picit extrán(nagyon odafigyelt a táplálkozásunkra és pl nem ettünk hagyományos felvágottat sosem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!