Család vagy karrier? Mi számotokra a fontosabb? Persze, tudom, hogy pénz nélkül nehéz egy családot fenntartani, karrier nélkül pedig nincs pénz, de tudom, hogy van ahol fontosabb egy kisbaba és a partner. Én is az utóbbi csoportba tartozok.
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel. Egyáltalán fenn lehet-e tartani normális színvonalon egy 3 fős családot, úgy, hogy mondjuk eleinte (2-3 év) csak az egyik fél dolgozik (mondjuk az apa).2009. okt. 14. 22:42
11/13 anonim válasza:
Első vagyok, 27 éves múltam, 1 hónapos a babám. Jó munkahelyem volt jó fönökkel jó fizetéssel, jól is csináltam, vissza is várnak, de a munka számomra akkor is az a valami amit muszáj csinálni, és csak azért hogy az ember pénzt keressen, de az élet a munkaidőn kívül kezdődik... én családcentrikus vagyok és nagyon élvezem az anyaságot is mert csodálatos, ezért sokkal jobban vágyom még babákra, gyerekekkel kertben szaladgáló kutyára mint hogy a munkahelyen robotoljak, egyre feljebb jussak, egyre kevesebb magánéletem legyen... Remélem a férjem elő tud teremteni elegendőt ahhoz hogy nagy családunk lehessen, de ha úgy alakul akkor megyek vissza dolgozni...
12/13 anonim válasza:
nekem a szerelem a legfontosabb, és szeretnék tőle babát (kat) szeretem szüleimet is, volt páromat barátként de azt nagyon erősen.
13/13 anonim válasza:
ja és kell a pénz, de az nem érzelmileg fontos, csak szükséges, ahoz hogy gyereket merjünk vállalni, persze nem csak az kell hozzá, meg hogy együtt tudjak lenni kedvesemmel, sajna anyagi világban élünk. előző voltam és 24 éves L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!