Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerekesek mennyiből éltek...

3 gyerekesek mennyiből éltek havonta?

Figyelt kérdés
És mire mennyi pénz megy el havonta?
2013. jún. 28. 07:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sose értettem, hogy ahol apa keveset keres, ott az anya miért van otthon gyesen meg gyeten. De mindegy, ők tudják!
2013. jún. 28. 15:00
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

11-es teljesen egyetértek veled!

Én még azt sem értem, hogy akik alig keresnek, vagy munkanélküliek, éppen hogy 1 gyerekkel is vhogy kijönnek anyagilag egy hónapban, minek vállalnak 3 vagy akár több gyereket?!

2013. jún. 28. 15:06
 13/23 anonim ***** válasza:

azért nem megyek el dolgozni, mert még kicsi a gyerekem..

amikor bevállaltuk a gyerekeket még jó állása volt a férjemnek,

JOBB LENNE, HA MINDENKI ELGONDOLKODNA ÉS MAGÁBA SZÁLLNA, MIELÖTT VÁDASKODIK!!!!

KÉPZELJÉTEK, TÖRTÉNT VELÜNK EGY SÚLYOS DOLOG, AMI ANYAGILAG MINUSZBA TETT MINKET. SENKINEK SEM KÍVÁNOM.

de ti csak értetlenkedjetek és higgyétek csak el, hogy titeket nem fog utolérni a sorsotok...

2013. jún. 28. 15:09
 14/23 anonim ***** válasza:
2013. jún. 28. 15:12
 15/23 anonim ***** válasza:

11, 12-es!

Arra nem gondoltok, talán szeretne dolgozni, de nem tud, mert nincs hol, a kisgyerekes anyák amúgy sem a keresett kategóriába tartoznak, sőt...

2013. jún. 28. 15:18
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

Persze, a kifogás megvan, kicsi a gyerek, nincs ki vigye oviba, iskolába és hasonlók.

Én se élek sok pénzből, havi 220 ezerből 2 gyerekkel, de eszem ágában sincs még egy gyereket szülni!

Ahol meg az apa csak 54 ezret keres, azt meg végképp nem értem. Ha a gyerek elmúlt 1 éves, akkor anya is mehet dolgozni. Vagy a gyest lemondva bármikor.

Persze 3 kisgyerek mellett nehéz, ezt elfogadom, de ha valaki ezt vállalta, akkor könyörgöm, 5 ember ne havi 100 ezerből éljen már, miért elégednek meg ennyivel?

Baj mindenkivel történhet, munkahely elvesztése, betegség, haláleset én is nagyon jól tudom.

Mikor terhes voltam a 2. babámmal párom munkanélküli lett, szerencsére neki még 9 hónapig járt munkanélküli segély. De amint lejárt a tgyásom, nem igényeltem gyedet, hanem apa megtehette szerencsére munkanélküliről, én meg mentem vissza részmunkaidőben gyes mellett dolgozni. Nehéz volt, de nem csak otthon ültem és néztem, hogy éhesek a gyerekeim és kinézik a másik gyerek kezéből a játszótéren a játékot!

2013. jún. 28. 15:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Sógornőm, olyan szinten megszokta az otthonlétet, hogy a két nagyobb gyereke már 20 és 21 éves, a kisebbik pedig 8 éves. Nem megy el dolgozni, mert nincs ki elvigye a 8 évest az iskolába és nincs ki hazahozza, mikor a suli gyalog 5 percre van tőlük. Férje havi 130 ezret keres, na meg 12 ezer családi. Bár hitelük nincs, de havi 50 ezer a cigi, na meg a rezsi, a nagyobbik gyerek még tanul, a középső alkalmi munkából tengődik, a kisebbik meg ugye még általános sulis. Na, itt arról van szó, nem dolgozunk azért se. Otthon van egy nő 8 évet, az nem fog utána elmenni dolgozni!
2013. jún. 28. 15:29
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha már sokan jönnek azzal,hogy bármi történhet kirúgás,haláleset,stb,akkor kérdezem,hogy azok,akik ilyen kevés pénzre vállaltak 3 vagy mégtöbb babát,amikor vállaltátok a harmadikat,negyediket akkor még jobban éltetek? Mennyivel? Komolyan kérdezem,hogy mi volt az a megfontolt helyzet,amiből így lecsúsztatok!!!!

Ha viszont ilyen nem volt,akkor ne haragudjatok,én sem tudom megérteni,hogy miért kell ennyi gyerek! Mi lesz később? Mikor már tényleg nagyok lesznek és csak úgy folyik majd ki a pénz.....

2013. jún. 28. 16:04
 19/23 anonim ***** válasza:

munkahely elvesztése

meglévő jelzálogkölcsön továbbiakban nem fizetése

családiházunk eladása

együttélés a szülőkkel

átvágtak minket több százezerrel...soroljam még???

2013. jún. 28. 21:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Menjen 1 éves korába dolgozni és hagyja othon a gyereket. Lehet elképzelhetetlen, de pl. itt nálunk kb. 30 km körzetben egy bölcsőde van, ami 14 férőhelyes. Szóval hiuába mehetnék vissza dolgozni a gyereket nem tudom hová tenni.
2013. jún. 28. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!