Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet baja a babának ha iszok...

Lehet baja a babának ha iszok neo citránt?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok fázva és az orvos nem ad semmit,minden a forró tea a válasza de az semmit nem segít.
2009. okt. 14. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Inkább nézz utána a neten, minden gyógyszernek fent van a leírása. A gyógyszertárban is segítenek.

A Neocitrán pont az, amit terhesen nem szabad!

Én homeopátiás bogyókat vettem, amikor meg voltam fázva, és hagymateát ittam, és inhalátam. Meg sokat feküdtem meleg takaró alatt.

Gyógyulj meg hamar :)

2009. okt. 14. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:

A forró tea a toroknak nem is jó, ilyenkor csak meleget szabad inni.

A méz is jótékony, esetleg egy kis fokhagymával.

Olvass utána, sok ötlet van az interneten, olyanok, amik nem károsak a babának!

2009. okt. 14. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem 5 hós a kislányom és 1 hónapja voltunk kórházban tüdőgyuszi miatt. Akkor én is elkaptam és szedtem a neocitránt, a nővérek azt modták h lehet. (csak anyatejes a babóm) tul. képpen csak paracetamol van benne ami necces, ez lázcsillapító, olyan hatóanyagú kúp meg van nekik is. Ha erre nem érzékeny, akkor szedheted szerintem.
2009. okt. 14. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Na most a kérdező terhes vagy szoptat?
2009. okt. 14. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:

OSCILLOCOCCINUM!!!akár terhes vagy akár szoptatós... vagy válassz magadnak homeopátiás bogyót.. Mézes citromos tea, sok C vitamin.. ágynyugalom. ennyi! de semmit ne igyál egyél ami akár a magzatnak akár a szoptatós babucinak árthat..

lázcsillapítás csak a megengedett gyógyszerrel..és ha szoptatnál: a dokim viccesen megjegyezte: a halálod után fél órával is szoptass, mert akkor a tejci megmarad.. a babának meg nem árt egyáltalán mert tele van védőanyagokkal..

Na ez azt hiszem akár terhes vagy akár már anyuka akkor is hasznos lehet számodra!

gyógyulj meg hamar!

2009. okt. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!