Te ehhez mit szóltál volna? Én vagyok rossz anya? Vissza szólnátok?
Kisvárosba élünk ( Nagykanizsa) 2 gyerekem van 5 éves és egy 6 hónapos kislányom . Mindig is adtam a küldőmre , nem szerettek nem csinosan kimenni az utcára . Most, hogy ki jött a jó idő minden nap mentünk sétálni . Múlt hétfőn 3 anyuka megállított , hogy én mit képzelek magamról , hogy ilyen ruhába megyek ki a gyerekkel sétálni , és a gyerekre is mit adok ! Mondom ha döntsem el én , hogy mibe megyek . Jó ezt lezártuk egyébként hozzá teszem semmi olyan hű de extra ruha nem volt rajtam ... Rövid nadrág , Trikó , szandál . A lányomon meg egy famer egybe ruha .
Tegnap pedig a babakocsit fikázták , hogy én minek adtam ennyi pénzt egy ilyen szarért ! Piros Quinny Moodd van !
Ti mit tennétek hogyan állítanátok le őket ?
Engem a magassarkú cipőim miatt idegelnek ki! De mindig kiderül, hogy aki beszól, az nem tudja meghordani és csak irigy.
A 3 gráciával meg ne foglalkozz, én is odafigyelek a megjelenésemre, és a 6 hónapos kislányomat is kifogástalanul öltöztetem, ha elmegyünk itthonról. Egy kismama is lehet elegáns, ízléses, és szexi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!