Mit szóltok ehhez a babakocsihoz? Jó rossz tapasztalatot várok.
Először én is ilyet akartam!
De a párom lebeszélt róla, és beláttam, hogy igaza van. Az volt leginkább ellene, hogy elég nehéz! Nekem sajnos jó pár lépcsőn fel-le kell vonszolnom a babakocsit, és az egyik legfontosabb szempont emiatt a kocsi súlya volt. Egyébként nem lenne rossz, mert jó nagy kerekei vannak, és elég rosszak az utak mifelénk. A rossz utakon pedig sokkal jobban boldogulsz nagyobb kerekekkel.
Egyébként nekem nagyon tetszett még a boltban is, mikor megnéztük. Könnyű összecsukni, nagyon tágas a belseje, és gyönyörű színekben kapható. És nem mellékesen az ára se rossz... Kár hogy kicsit súlyos.
Ha nem kell sokat fel-le cipelned, szerintem nagyon jó választás! Ellenkező esetben ajánlatosabb könnyebb fajtát választani!
Szia
Szerintem jó választás. Én nem ilyet vettem, de legközelebb ilyet választanék.
Ha nem cipeled, szerintem jó választás! Én csak azért írtam "ellene", mert tényleg nem mindegy, hogy milyen súlyt kell le-föl cibálni!
Ha nem ilyen házban laknánk, én is ezt vettem volna meg!
Egyébként tényleg nagyon tágas, tuti, hogy nagyon kényelmesen el fog férni benne a babó, akármennyi ruhát adsz rá!
Szia!
Én lebeszéllek róla, mert
i: nem tudod, milyen magasan(alacsonyan) van a fogantyúja, mennyire kell lehajolnod
ii: mint elhangzott a babóca kényelmesen elfér benne, de minden bizonnyal az alsó tárolóba keveset lehetpakolni
iii: milyen magas (hosszú) a gyerköc (mi ráfaragtunk, kilóg a lába a kocsiból, pedig PC a márka)
Mennyire könnyű összecsukni, bár mintha ez elhangzott volna
4: milyen kicsire lehet összecsukni
5: hány fokozatban dönthető, ha még nem ül, de már nagyon-nagyon nézelődne a manó.
Ami mellette szól: az ára+nagy kerék. Semmi más. Minenképpen ha vásárolsz babakocsit arra is gondolj aki tólni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!