Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vágják sokan babájukat...

Miért vágják sokan babájukat elveszett nők fejére hogy csak sajnáltatják magukat, és hogy irigyek arra akinek van?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 13:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, de most nem a 3fiús anyukáról van szó, hanem hogy van aki leírja neki, hogy hogy tegye túl magát: próbáljon meg szemléletmódot váltani, másként nézni a dolgokat. Most egy ilyen hozzászólás miatt küldtek gilyotin alá egy-két nőt aki le merte írni hogy van akinek nem lehet, vagy többet elveszített..... most ez nem bűn, és valóban átértékeli az ember az életét, a fotnossági sorrendeket. Ez tök normális. És ezt leírták. Ebbe semmi gáz nincs és derogáló szerintem, ehhez képest jócskán megkapták a magukét...
2013. jún. 24. 18:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es! Ne haragudj, de mit jelent az, hogy a kérdés nem hozzátok szólt???????

Mindenki szuverén joga oda írni ahova akar. És tegyünk egy dolgot tisztába. Én pl a gyermekvállalás nevelés kategóriába tartozom, MERT VAN GYEREKEM!!!!!

Vagy mostmár úgy fogom feltenni a kérdést:

-"babájukat elvesztő, vagy babóra vágyó anyukák: nektek mi a fontosabb, nem tudom magam túltenni::: -- hogy most meg fog jönni, vagy nem, mert megy a hasam és szédülök, vagy mégsem, talán terhes vagyok? Megnéznétek a görbém?"

Ha legközelebb majd felteszek egy kérdést oda fogom írni jó, hogy neked jobb legyen, vagy mielőtt válaszolni mernék bárkinek is alázattal privibem megkérdezem írhatok-e neki. Ez neked megfelel?

2013. jún. 24. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

10-es vagyok.Nem fogok veled vitàba szàllni mert làtom nem èrdemes.A kiemelt kèrdèsnèl nagyon eldurvult a helyzet, azt gondoltam te vagy aki babàèrt küzd,bocsi ha fèlreèrtettem. Fent emlìtett kèrdès akkor sem azokhoz szòlt akiknek nem jön össze a baba ahogyan nem is nekem mert nem tudom milyen èrzès 3 fiù anyjànak lenni, ezèrt attòl az èdesanyànak nem lesz jobb ha valaki leìrja h neki nem lehet.

pl; ha neked az a gondod hogy Maldiv - szigetekre menj vagy Ausztràliàba hiàba ìrom neked hogy nèzd hàny gyerek nem eszik, gondolom mèg a problèmàd nem oldodik meg...ennyi...mindegy nem szeretnèk veled vitatkozni felőlem itt is meg màshol is azt csinàl amit akar. Szèp napot

2013. jún. 25. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!