Miért vágják sokan babájukat elveszett nők fejére hogy csak sajnáltatják magukat, és hogy irigyek arra akinek van?
Kedves 10-es! Ne haragudj, de mit jelent az, hogy a kérdés nem hozzátok szólt???????
Mindenki szuverén joga oda írni ahova akar. És tegyünk egy dolgot tisztába. Én pl a gyermekvállalás nevelés kategóriába tartozom, MERT VAN GYEREKEM!!!!!
Vagy mostmár úgy fogom feltenni a kérdést:
-"babájukat elvesztő, vagy babóra vágyó anyukák: nektek mi a fontosabb, nem tudom magam túltenni::: -- hogy most meg fog jönni, vagy nem, mert megy a hasam és szédülök, vagy mégsem, talán terhes vagyok? Megnéznétek a görbém?"
Ha legközelebb majd felteszek egy kérdést oda fogom írni jó, hogy neked jobb legyen, vagy mielőtt válaszolni mernék bárkinek is alázattal privibem megkérdezem írhatok-e neki. Ez neked megfelel?
10-es vagyok.Nem fogok veled vitàba szàllni mert làtom nem èrdemes.A kiemelt kèrdèsnèl nagyon eldurvult a helyzet, azt gondoltam te vagy aki babàèrt küzd,bocsi ha fèlreèrtettem. Fent emlìtett kèrdès akkor sem azokhoz szòlt akiknek nem jön össze a baba ahogyan nem is nekem mert nem tudom milyen èrzès 3 fiù anyjànak lenni, ezèrt attòl az èdesanyànak nem lesz jobb ha valaki leìrja h neki nem lehet.
pl; ha neked az a gondod hogy Maldiv - szigetekre menj vagy Ausztràliàba hiàba ìrom neked hogy nèzd hàny gyerek nem eszik, gondolom mèg a problèmàd nem oldodik meg...ennyi...mindegy nem szeretnèk veled vitatkozni felőlem itt is meg màshol is azt csinàl amit akar. Szèp napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!