Megàlmodtàtok hogy, babàsok lesztek vagy hogy, most sikerült?

Figyelt kérdés
Mit àlmodtàl? Elmondtad valakinek vagy megvàrtad mig telejesül?:)
2009. okt. 13. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én épp a kanapén üldögéltem,mikot megéreztem,hogy sikerült.

Kb. 16 hetesen álmodtam egy kék szemű,fekete hajú kisfiúval,akkor még ben tudtuk a nemét.

És láss csodát: Fekete hajú,kékszemű kisfiúnk született,aki műr 15 hónapos.

2009. okt. 13. 11:31
 2/10 A kérdező kommentje:
De jo, gratulàlok! :) én a baràtnömét àlmodtam meg, szöszi, kék szemü, s tényleg az lett! :)
2009. okt. 13. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már sok éve szerettem volna babát,sajna nem jött könnyen.Kb 3-4* álmodtam azt az előtte levő években,hogy otthon szültem 1 szőke kisfiút,mindig megbeszéltem ezt vkivel.Igaz kórházban császárral,de tényleg szőke kisfiam lett:)
2009. okt. 13. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En megalmodtam pedig nem igazan hittem/hiszek az ilyen dolgokba. :) Azt almodtam, hogy pozitiv lett a terhessegi tesztem es ra harom napra pozitivat teszteltem. Nallam meg az volt az erdekes, hogy egy ismerosom is pont azon az ejszakan azt almodta, hogy terhes vagyok. Egyutt nevettunk, hogy mennyire bejott. :)
2009. okt. 13. 12:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én javába a terhességem kezdetén álmodtam, hogy barna haju, barna szemű lányom született....nagyon lányt szerettem volna, már van egy fiam, és több gyereket nem akarunk, és lány lett...barna szemű, barna haju, csak annyi különbséggel, hogy álmomban vékony arca volt, és olyan picurkának tünt, és mikor megszületett, kis kerek pofikája volt, és majdnem 4 kg.

Szóval nálunk bejött.

2009. okt. 13. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindég kisfiúval álmodtam, már terhességem előtt is. Barna, kék szemű kisfiúval. Olyan is lett.
2009. okt. 14. 10:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, akkor csak lehet valami az àlmokban! :)
2009. okt. 14. 10:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan a terhességem előtt azt álmodtam, hogy belenéztem a tükörbe és azt mondtam magamnak, hogy de szép kismama vagyok. Ezután a szülési fájdalmakkal álmodtam és nem volt olyan vészes. 1 hónapra rá terhes lettem, mikor el akartam mondani a nagyanyámnak ő azzal várt, hogy azt álmodta, hogy egy gyereket viszek be hozzájuk. Nagyon meglepődtem és mondtam, hogy terhes vagyok. Úgy 20 hetesen meg azt álmodtam, hogy teljesen az apjára fog hasonlítani a lányom és még mondtam is álmomban, hogy legalább a haja lett volna göndör/nekem apró göndör a hajam/és most a gyerek 7 hónapos tiszta apja és szög egyenes haja van.:)
2009. okt. 16. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi kb. fél éve próbálkoztunk az utóddal, amikor is azt mondtuk, tartunk egy kis szünetet. Aztán késett a menzeszem, de eszembe sem jutott, hogy esetleg babát várok. Viszont azt álmodtam, hogy terhes vagyok, és így is lett. Most már a 30. hétben járok. Azt is megálmodtam, hogy kislány lesz, és az eddigi vizsgálatok azt mutatják, hogy valóban kislány.
2009. okt. 16. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

én a tehességem elején álmodtam egy szőkés, kékszemű kisfiúval, aki ült a buszon az ölembe, és folyton ki le akart mászni a földre.:) a fiam sötét hajjal született, aztán elkezdett világosodni, és félelmetes, de most (10 hós) egy az egyben, mint az álmomban, bár még nem buszoztunk....

ill. én nagyon lányt akartam, mindig is és mindenkinek mondtam, hogy tuti lányom lesz. aztán egy este, olyan 15 hetes terhes lehettem, épp szálltam ki a kádból, és hirtelen belém hasított, hogy fiam van. ezt nehéz elmagyarázni...a 16 hetes 3D-s ultrahangra már úgy mentem, hogy biztos voltam benne, hogy fiú, és tényleg!

a legnagyobb ajándék az életemben! Imádom

10 hónapos manó anyukája

2009. okt. 16. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!