Ha most megvesszük a popsitörlőt nem fog kiszáradni?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok és attól tartok,hogy kiszáradnak a lapok főleg mert nagyon meleg is van.De erre felé alig találni olyat amihez van dobozka és szeretnék rá lecsapni ha lehet.A pelusnak meg fürdetőnek stb.nem lesz baja ugye?2013. jún. 21. 08:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lesz, ha nem nyitod ki, ezeket légmentesen lezárják.
2/7 anonim válasza:
Nem. Egyébként van rajta szavatossági idő.
3/7 Kerria válasza:
Ha nem bontod fel,akkor nem szárad ki. Nyugodtan megveheted!
Mi rendszeresen spájzolunk, és folyamatosan használjuk. Ami most van megkezdve, kb 4-5 hónapja vettem, mert jó akcióban volt...
4/7 anonim válasza:
A dobozos torlokendo utantoltheto... Eleg ha veszel most egy dobozt es ha majd meglesz a gyerek es elfogy a kendo, vehetsz masikat - aztan beleteheted a dobozba
5/7 anonim válasza:
Ha nem bontod ki, nem fog kiszáradni. Az üzletekben, raktárakban sem szárad ki. :)
6/7 anonim válasza:
Vedd meg nyugodtan. Kiszáradni nem fog amennyiben nem bontod fel.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó tényleg :-D
Látjátok,hogy túlkomplikálom magamnak a dolgokat... :/
Köszönöm a válaszokat :-)
2013. jún. 21. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!