Ti hallottatok már ilyenről? Nekem hihetetlennek tünik.
ezt olvastam az előbb. ti el tudjátok ezt hinni? valakinek van valami tudomása arról hogy ez most igaz vagy csak valaki megint félrehallott valamit és leírta? és ha igaz akkor ez mikortól érvényes ?
most majd novemberben fog születni az első kisbabám, és nem a pénz miatt szülöm meg persze de azért egy kis anyagi támogatás jól jön a mai világban és nem mindegy hogy mennyi az az annyi.
Indexen,orign is fennvan,de ez még csak javaslat,majd augusztus 20 után tárgyalják.
Idén bevezetve nem lesz úgysem.
Nincs is rá keret, de ezt hagyjuk.
"Csaknem 300 ezer forintot adna a kormány a 18 évnél idősebb szülőknek az első gyermek után."
Talán én vagyok butuska, de aki a második, harmadik gyermekét szüli, annak ez nem járna? (Nem a megélhetési szülőkre gondolok...)
Kedves utolsó előtti!
Azért az első babára kapnának kedvezményt a szülők, mert vannak olyan dolgok amiket csak az első gyereknél kell megvenni és el lehet tenni a következőnek és így tovább. Nagy segítség lenne ha olyan dolgokat tudnának vásárolni amik nem mennek egy gyermek alatt tönkre és jó lesz még a kistestvérnek is.
Sajnos azon kívül, hogy valaki vigyáz a megvett dolgokra, ha valami drágább tartósabb is a legtöbb esetben.
folyt.: szorgalmazni/ tamogatni, hanem a tobbedik gyerek vallalasi-kedvet erositeni egy komplex, adokedvezmenyeket, potlekokat atfogo, gyerekszamot koveto, egyseges csomaggal!
utolso elotti! a demagogia hatalmas, ennyi erovel azt is feltetelezni lehetne, hogy ennek az osszegnek lesz egy olyan motivalo ereje, hogx "elso" babak csak emiat fognak megszuletni?! ugyan!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!