Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottatok róla, hogy a TB...

Hallottatok róla, hogy a TB támogatja a mellplasztikát 3 gyerek után?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 6. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam, de jó tudni. :) Majd a 4. gyerek után, szegény cickóim már nem az igaziak ennyi szoptatás után :)
2013. jún. 6. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
hű ez komoly ?? :)) most várom a 3. babánkat, majd utánna nézek ennek :)) de nagyon örülnék neki :))
2013. jún. 6. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
ismerősömnek egy gyerek után is fizették.
2013. jún. 6. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom (de több mint 1 éve kérdeztem) hogy csak akkor van így ha mellkisebbítésre van szükség mert motgásszervi panaszt okoz, tehát "csak" arra hogy nem szép és nem tetszik arra nem járt :( Akkor. Aztán hogy ez változott e nem tudom. Jó lenne :D Nekem is 3 kicsim van:)
2013. jún. 6. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ezt jó tudni.

Bár azért nem tudom milyen végeredményre számítsak, mert sokszor a magándokiknál is vannak félresikerült esetek, van is ilyen műsor, ahol csokorba szedik milyen ronda lett a végeredmény, felemás cici, borzasztó hasfal...

És ismerek olyat, aki állami keretek között oldotta meg az orra átszabatását is, orrsövény ferdülés korrekcióval egybekötve...hát csak elrettentésnek jó :(

Nem tudom belemernék-e vágni. Gondolom ha nagyon el lennék keseredve miatta...

2013. jún. 6. 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Itt találtam rá:

[link]

Ha valaki megtud valamit, szóljon!

2013. jún. 6. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Az én mellemet nagyobbítással, felvarrással, bimbóudvar-kisebbítéssel talán meg lehetne csinálni olyanra, amitől nem sírom el magam a tükörben. Rondább tuti nem lesz. :) Csak kéne még két gyerek. :) Úgyhogy marad a sírás.
2013. jún. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!