Hallottátok ezt? Hogy tehették ezt a saját gyermekükkel?
4,5 kilós volt, miközben a szülők zabáltak
ez olyan borzalom, amire szavak nincsenek, megsirattam ezt a kisfiút :((
a szülőkkel minimum ugyanazt tenném, amit ők a kicsivel
2: Egyszerűen csak zakkantak, ennyi....
Azért a védőnővel és a gyerekorvossal el kellene beszélgetni egy kicsit, nálunk ennél sokkal kevesebb miatt léptek egy ügyben és keményen elővették az anyukát, rendszeresen ellenőrizték. Ott a kisfiút kötelezően vetették fel a bölcsibe, hogy legalább rendesen egyen meg fejlesszék.
5 pont erről van szó, hogy lemondták a védőnőt. Hogy vennéd elő? Nem kötelező, le lehet mondani. Ha kijárt volna észreveszi. De nem járhatott ki.
Manapság divatos szidni, meg minek az, meg semmire se jó, aztán tessék. Itt van le lehet mondani, ezek le is mondták és halálra is éheztették a gyerek, mert nem volt aki kijárjon és lássa, hogy valami baj van.
Én nem mondtam le a védőnőt,de mégsem volt 1x sem nálunk. Arra azért kíváncsi lennék hogy ezek mivel magyarázzák hogy nem vették észre ha gond van a gyerekkel?!
Ezeket az állatokat meg bezárnám egész hátralévő életükben egy szobába ahol sok a "fény",és minden nap jobbnál jobb ételeket fogyasztanák előttük! Ők is fénnyel etették a kisfiút. [link]
A szívem szakad meg ha ilyenekről tudok,az a szegény kicsi gyerek.....:(
Lehet, hogy nálunk lelkiismeretes a védőnő, de itt minden hónapban jön, vagy beviheted a babát, ahogy neked jó, és megméri a súlyát, átnézi, hogy minden rendben van-e, tanácsot ad, segít... A baba 1 éves koráig minden hónapban. Én azt hittem ez alap. :(
De még ha nincs is így mindenhol, azért orvos, védőnő csak látta valamikor. Én itt mindenkit elővennék, mert több ember felelős ebben az ügyben. A szülőkkel nem írom mit tennék, mert kitiltanak...
Minden korulmenytol eltekintve en csak azt nem ertem, hogy egy edesanya hogyan tud ilyet tenni a sajat gyermekevel?
Hogyan kepes arra, hogy szenvedni lassa a gyermeket?
Szegeny kisfiu szervezete annyira isszeszukult, hohy a vegen egy kocka kenyeetol jol lakhatott. Egy normalis rosszulevo gyereknek ez az "adag" meg semmire se eleg.
Az en lanyom is "fenyevo", sosem erra enni, sokszor nem is akar. De en legalabb ketsegbeesem es megprobalok mindent, ami tolem telik!
Ha kell, akkor mindennap levest es porkoltet eszunk, mert ezert oda van..
De a hatosagok sem piskotak! Merre jartak? Ertemen, hogy se szulesz, se gy.orvos, se vedono nem kell, de kotelesseguk lett volna a gy.hivatalt ertesiteni!
Ok ha egyszer sem jutottak be a csaladhoz, akkor tovabbkellett volna menni..
Pont tegnap olvastam egy mayar csalad blogjat, ahol a csaladot feljelentettek,mert nem adattak be eg kotelezo oltast sem a gyereknek. Szinten nem akartak vedonot, le is mondtak.
Ott agyilag valaki nagyon nincs rendben, de legalabb a gyerek szepen fejlodik es a kortarsaihoz kepest a legjobb alapotban van.
A blogbol kitunik, hogy lassan ket eve pereskednek a magyar allammal. Szanalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!