Hallottátok ezt? Hogy tehették ezt a saját gyermekükkel?
4,5 kilós volt, miközben a szülők zabáltak
ez olyan borzalom, amire szavak nincsenek, megsirattam ezt a kisfiút :((
a szülőkkel minimum ugyanazt tenném, amit ők a kicsivel
Pont most olvastam itt is valamelyik kérdésnél hogy le lehet mondani a védőnőt minden következmény nélkül. legalábbis írta vki hogy ő lemondta és semmi se történt- Számomra ez döbbenetes hogy ha lemond vki a védőnőről akkor ennyire gondozás nélkül maradhat egy csecsemő-kisgyerek...tehát se a gyerekvédelemnek nem kell kimennie hivatalból ilyenkor se semmI??
Azt most hagyjuk hogy a gyerekorvos az hol volt... meg hogy a védőoltásokkal mi a helyzet mert én azt is úgy tudom az orvosnak-védőnőnek kötelessége jelenteni és követni hogy miért nem került beadásra.
Engem legalábbis a halálba idegesített a védőnő pedig csak 2 teljes hónapig beteg volt a gyerekem, azért csúszott a 18 hós oltás, nem azért mert nemtörődöm anya vagyok.
Na de itt pont azt írják hogy a gyerekorvoshoz se jártak (a helyihez) meg a védőnőt is lemondták meg vastag kerítéssel körbevett házuk volt és alig látták őket. Gondolom akkor a gyereket se látta senki a vastag kerítés mögött.
Szóval akkor ki jelezte vissza a gyerekvédelemnek hogy minden oké vagy ki adta be az oltásokat? Mindegy csak fura hogy ilyen történhet...
6 hónapos korában látta orvos, azt mondta a hírek akkor volt 6 kiló. A következő oltás másfél éves koréban van nem? Tehát mostanság következne, vagyis következett volna szegénykénél.
Miből tűnt volna fel bárkinek bármi? A szomszédság mostanság sz@rik az emberre, nem? Gazdagok, gondolom senki nem feltételezett volna rosszat. Nem putriban éltek.
Az, hogy nem mentek orvoshoz miért tűnt volna fel bárkinek is? Orvosnak is?Mi se járunk, egy évben egyszer elviszem státuszvizsgálatra. Habár egyszer egy év kimaradt mert elfelejtettem, mégsem szólt s kutya se nekünk, hogy menni kéne!
A szülőt kikötözném egy karóhoz, és semmit nem adnék neki. Nézzük milyen fényevő lesz? Egyszerűen felfoghatatlan , hogy ilyen van. szegény pici pára, milyen sors jutott neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!