Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek is nyílik a bicska...

Nektek is nyílik a bicska erre a cikkre?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 19. 17:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%

Gyerekfüggő szerintem, hogy kinek mire van ideje, mit tud megcsinálni a gyereke mellett.

Nekem egy 3 évesem van, és konkrétan nem azért nem sportolok, járok el esetleg 1-1 órára mert lusta vagyok, hanem mert a kislányom nagyon anyás, és nekem most fontosabb, hogy amíg ki tudom használni az időt vele, kihasználjam és minden más még másodlagos. Ez nem lustaság, vagy "amire akarsz, arra van időd" kérdése.

2013. jún. 19. 18:53
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

Nálam kinyílt. Nem vagyok szupernő. Ez van.

Van aki meg tudja oldani van aki nem. Én az utóbbiakhoz tartozom. Férjem hajnal 5-kor kel, elmegy dolgozni, este 5-kor ér haza, utánna irány a másodállás. Kb 9-re itthon van. Ő tartja a frontot, mert én itthon vagyok. Hulla fáradt, kimerült, nem mondhatom neki hogy bocsi, elmegyek futni, tied a gyerek....:(

Annyit mozgok amennyit a gyerek után rohangálok. Ez van.

Még mielőtt megszületett a fiam volt itthon kondigépünk, de azóta kitettük, mert a gép is, a súlyok, a fém csövek veszélyesek rá nézve.

Bébiszitterre nincs pénzünk, Nagymamihoz szokott párszor hétvégén elmenni, és olyankor a lakásban "aerobikozom" a konyha és a szobák, és fürdőszoba között szivaccsal és mosogatószerrel.

2013. jún. 19. 19:22
 13/27 anonim ***** válasza:
23%
Nem egy anyukát láttam babakocsival futni...
2013. jún. 19. 19:24
 14/27 anonim ***** válasza:
25%
HAHA! Sportolni nincs időtök, de végigolvasni a cikket, majd írni egy hosszú választ, arra van! Vicc! Na meg gondolom nem most ültetek le a gép elé, rögtön rátalálva erre a kérdésre! :)
2013. jún. 19. 19:31
 15/27 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó, hallottál már a telefonról, amiről lehet netezni? Itt ül mellettem a gyerek, míg futni nem fog velem kocogni. Egyébként meg nálam elméleti kérdés, mert nemhogy futnom kéne, hanem híznom.

Utolsó előtti! 2-3 évest is láttál babakocsiba, hogy fut vele anyuka? Ugye nem? Te futottál a gyerekeddel? Van egyáltalán gyereked?

2013. jún. 19. 19:53
 16/27 anonim ***** válasza:
70%

Ezeknek az anyáknak nem idejük nincs sportolni többségében, hanem energiájuk. Igenis nagyon fárasztó egy kisbabával. A férj meg általában dolgozik látástól vakulásig. Jó esetben este 6-7 mire hazaérnek, biztos értékelni, ha anyuka a kezükbe adná a gyereket abban a pillatatban amint beteszik a lábukat az ajtón és este 8-ig rohangászna. Már ha az anyukának este 7-8 körül erre még energiája van.

A szuper anyukák többségénél általában mindig van valami kiskapu. Közelben élő lelkes nagymama, házvezetőnő. Ha nincs, akkor meg egész egyszerűen tökéletese.:) A többség nem tökéletes csak egy ember, aki anya lett. :)

2013. jún. 19. 19:53
 17/27 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom az ír itt olyan retardáló megnyílvánulásokat gyerekes fáradt nem ráérő anyukákra, akinek annyira habos-babos az élete hogy felveti a pénz futja bébiszitterre, apuci ráér vigyázni a gyerekre addig anyuci el tud menni wellnesbe meg konditerembe, szoliba is és persze feltetetni a műkörmöket is!

Nem irigylem, csak nem értem, hogy aki őszintén leírja miért nem tud mozogni még le is pontozzák.

És képzeld, a gyerekem pont aludt mikor itt ültem a gép előtt, de gondolom itt egy-két anyuka simán magára hagyná ennyi időre.

Fussak babakocsival. Wazze az úttesten fussak, vagy a szutyok járdán???? Mifelénk nincs hipi-szupi park babakocsis futásra.

2013. jún. 19. 20:39
 18/27 anonim ***** válasza:
31%
Kifogás mindig van... (tessék lepontozni, nyugodtan)
2013. jún. 19. 20:41
 19/27 anonim ***** válasza:
18%
Most komolyan...Senki se viszi le játszótérre a gyereket? Vagy sétálni? Akkor lehet nagyobb távokat megtenni...mert a rinya...a kifogás az megy, hogy nincs idő, de hogy tegyetek is valamit...
2013. jún. 19. 20:44
 20/27 anonim ***** válasza:
77%

Sosem kerestem kifogásokat, mert az életemet én szabom meg, nem a körülöttem lévő közvélemény. Ha nem akarok menni, egyszerűen közlöm, hogy lusta vagyok és kész.

Nyíltan vállalom, hogy utálok sportolni, futni mindig is gyűlöltem. Helyette jobban szeretek bekucorodni a fotelba, olvasni, írni, sorozatot nézni. Aki szeret sportolni, ebben lel örömöt, kikapcsolódást, feltöltődést, tegye nyugodt szívvel, hiszen az meg az ő élete. Mások vagyunk, különbözőek, nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie. Nem kötelező mindenkinek sportolnia. Aki szeretne, úgyis megoldja, aki meg nem, az úgyis kihúzza magát alóla, kifogással vagy anélkül.

Az ítélkezést viszont utálom. A cikk írója valami nagyképű, fellengzős liba lehet, ráadásul a példája a szuperanyáról meg egyenesen nevetséges.

(Nem kötekedésből, de a babakocsival való futáshoz elengedhetetlen a jó út, az meg valljuk be...ebben az országban nincs. Vidéken, aszfalt nélküli, kavicsos, kátyús, közvilágítás nélküli úton eszembe sem jutna futással hazavágni a méregdrága babakocsinkat.)

2013. jún. 19. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!