Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek is nyílik a bicska...

Nektek is nyílik a bicska erre a cikkre?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 19. 17:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
43%
Nem, mert igaza van.
2013. jún. 19. 18:04
 2/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem, igaza van. 1 órára lepasszolom este apának a gyereket, addig bőven átöltözök, lefutok 5 km-et, hazaérek, lefürdök.
2013. jún. 19. 18:05
 3/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem! 3 gyerekem van, mégis van időm heti 2-szer 1 órát sportolni (futok). Ez csak akarás kérdése! Aki kifogásokat mond a sportra, szerintem lusta és nem az a gond, hogy nem ér rá!
2013. jún. 19. 18:08
 4/27 anonim ***** válasza:
61%
A tartalmával nincs kivetnivalóm, de a stílusa az bunkó és primitív.
2013. jún. 19. 18:09
 5/27 anonim ***** válasza:
87%

"Van olyan ismerősöm, aki két gyermeket nevel, úgy, hogy a férje külföldön keresi a kenyeret. Napi nyolc órában dolgozik, mellette edzéseket tart, minden nap jár külön sportolni, tudatosan étkezik. Folyamatosan képzi magát, tanul, fejlődik minden téren. Mellette nagyszerű anya, vezeti a háztartás, fantasztikus barát és gyönyörű, pozitív nő."

Csak azt nem írja le, hogy ilyen hol is vannak a gyerekek? Mekkorák is azok a gyerekek? Ki vigyáz rájuk?

Sok mindenben van igaza, csak a stílus lekezelő.

Kifogásnak tényleg jó ez a mondat, mert ha véletlenül kijelentjük, hogy jelenleg több kedvünk lenne egy döglött lőtéri kutyát újraéleszteni, mint sportolni, mindjárt néznek ránk, mint a véres rongyra.

Manapság mindenben tökéletest vár el tőlünk, legyél minden, szuperanya, szuperszexi feleség, tündéri barátnő, szakadj százfelé...Jönnek a "nincs gyerekem, de azért osztom az észt" csajok, és el sem tudják képzelni, hogy valaki nem sportolni, hanem kertészkedni, varrni, vagy egyszerűen a kanapén dögleni szeret.

2013. jún. 19. 18:17
 6/27 A kérdező kommentje:

na ez az! utolsó! :)

nem a tartalom a gáz, hanem pl az a felsorolás az ismerőséről, aki egy megtestesült szupernő, és mimindenre van ereje, és mindezt játszva és könnyen és boldogan. És mindezt úgy írja, hogy neki magának nulla darab gyereke van :)

2013. jún. 19. 18:17
 7/27 A kérdező kommentje:
utolsó előttire gondoltam, de mire leírtam, az utolsó is leírta...
2013. jún. 19. 18:21
 8/27 anonim ***** válasza:
71%

Nekem gyerek előtt sem jutott eszembe sportolni..és köszönöm szépen jól vagyok.7-15 éves koromig szertornáztam..köszönöm egy életre elég volt, még most is fáj mindenem.A busz után sem vagyok hajlandó futni, nem hogy még majd elindulok.Így érzem jól magam.55 kiló vagyok, jól nézek ki, páromnak tetszem..most hova hajtsak?

Egyébként meg az emberek mit vájkálnak másnak az életében?Ez ma már a 2. cikk amit itt megosztanak.Az előző se volt semmi...Ez a nincs időm semmire...tudjátok.!!Komolyan..hihetetlen hogy egyes okosoknak nincs jobb dolga.

2013. jún. 19. 18:38
 9/27 anonim ***** válasza:
40%
Nem arról van szó, ha nem sportolsz. Hanem ha azt mondod sportolnál, de nincs időd a gyerek miatt. De látom magadra veszed :D
2013. jún. 19. 18:42
 10/27 anonim ***** válasza:
73%

Szívesen átpasszolnám egy napomat a cikk írójának... Kiváncsi vagyok mit írna utána??? Vajon neki lenne ideje bármire is??? Az az igazság, hogy én is lehetnék "szuper anya", ha gazdag lennék és meg tudnék fizetni mindent. Lehet, hogy nem vagyok csinos, de pénzem sincs rá, mert egyedül nevelem a 2 pici gyerekem albérletben GYED-ből.. Van agy olyan 3 éves lányom, aki egy kissé hiperaktív, olyan, mint a futótűz... Még a nagyszülők se szívesen vállalják a felügyeletét 1-2 óránál tovább, mert teljesen lefáradnak! Napközben nem alszik, kistesót folyamatosan piszkálja, nem lehet őket fél másodpercre sem egyedül hagyni és a kistesó ehhez még iszonyat anyás is. Szóval rengeteg időm elmegy azzal, hogy előteremtsek minden szükségest a gyerekeknek(magamra nem is gondolok már), próbálok túladni a felesleges dolgokon(teszvesz-vatera), ami szintén nem kis munka és emellett a háztartás, főzés és persze a bevásárlás babakocsival+BKV-val és a 3 évessel... Szóval nem csodálom, hogy vannak anyukák, akik panaszkodnak, mert van miért!!! Én is kipanaszkodtam most magam :S , de basszus ez a helyzet! És még éjjel se tudok egy torna DVD-ét berakni, mert 1 szobába élünk 3-an! Bár akkora vagy kidőlök, vagy pedig még takarítok...

És a cikk írója meg valami katasztrófális milyen stílusba ír, teljesen eltekintve a tartalmától. :/

2013. jún. 19. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!