Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Modern családmodell? Vélemény?

Modern családmodell? Vélemény?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, amikor egy apa marad otthon a kicsivel mert az anya vissza megy dolgozni? (vagy vissza akar menni dolgozni)?
2009. okt. 12. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így lesz, de csak 2 éves kora után, a 3. évre. Hát, mindenesetre azért izgulok, mert még szopik is a nagyfiú, és nálunk legalábbis apa nem tud szoptatni :-). Másrészt a napirend miatt izgulok, mert apuka legyen a talpán, aki egész nap: öltöztet, reggeliztet, bevásárol, ebédet főz, ebédeltet, altat, levegőre (szaladgálni) és társaságba visz, uzsonnáztat, fürdet, vacsoráztat... stb. egy kisgyereket...
2009. okt. 12. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi is majdnem belekerültünk ebbe. Felmerült, hogy apának felszámolják a cégét, akkor ő ment volna gyedre, én meg dolgozni, kb ugyanannyit keresünk, de nem tudtunk volna megélni egy gyedből, segítségünk nincs. Végül nem így lett szerencsére, én imádok itthon lenni a lányommal. Nagyon fognak hiányozni ezek az évek.

Azt nem értem meg, hogy miért szül, ha tudja, hogy nem bírja otthon. Legalább egy darabig, pár hónapig maradjon otthon, csak arra az időre, míg fontos az anyatej a picinek. Bár szerintem az ilyennek meg sem fordul a szoptatás a fejében.

2009. okt. 12. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Én benne lettem volna, ha annyit keresnék, hogy megérte volna visszamenni. Semmi kivetnivaló nincs ebben. Ráadásul a férjem tökéletes apa, 100%-ig elátta volna a gyerekünket.
2009. okt. 12. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!