Nagyon kivagyok lányok, nekem volt abortuszom a nyáron, és ma elhagyott a párom. Mit csináljak?
Nyáron abortuszom volt,mert párom azt mondta, lehet elhagy, ha megtartom a babát, egedül pedig nem tudtam volna ellátni,mert nincs senki másom ,aki segítene.
Megbocsátottam neki, újrakezdtük, de azóta csak a veszekedés ment, mindenért bántottam, ok nélkül is, pedig próbálta jóvá tenni, sok mindent megtett értem, de én szörnyen viselkedtem vele, bosszúból.Hisztis voltam ,mindenért leszúrtam, mondtam neki,h amint jobbat találok lelépek stb stb.
Ma azt mondta, nem bírja tovább ezt a légkört, összepakolt, elment.
Én még szeretem azt hiszem! Mindeneetre hiányzik és mit csináljak?Kérlek ne bántsatok, senkim nincs akivel őszintén megbeszélhetném ,csak az a fórum! Mit tegyek?
de az jobb lett volna, ha csak a baba miatt maradt volna velem?
és ha belegondolok, hogy most lenne egy babám, és úgy hagy el, talán még rosszabb lenne. Hogy gondoskodnék most róla, mikor annyira rossz, annyira letört vagyok és annyira fáj?:(
Nemcsak a baba miatt maradt volna veled, mert bár lehet, hogy először elmenekült volna (és ki tudja, lehet, hogy nem, lehet, hogy csak a szája járt), de mindenképp rájött volna újból, hogy téged szeret, hisz nem véletlenül voltatok eddig együtt, nem véletlenül hoztátok össze a babát sem.
No, az egyedülálló anyákról meg annyit, hogy ki lehet bírni, az én édesanyám is egyedül nevelt fel, mert apu lelépett, mikor megszülettem, az se volt könnyű. És előtte se éltek jól, és ha akkor anyu is így gondolkozik, most nem tudnálak itt vigasztalni téged.
de, ha annyira szeret, most miért hagyott el?
vagy ez csak kamu és majd visszajön?? én szeretem őt, nem olyan nagy lángoló szerelemmel, mint régen, de biztonságot nyújtott, jó volt vele élni:( hiányzik.
ugyanezt mondtam neki!!hogy az abortusz miatt vagyok ilyen elviselhetetlen ,de igyekszem változni.
már sokszor megígértem neki, hogy kedvesebb leszek, de nem ment:(( és azt mondta erre, hogy már sok utolsó esélyt adott, de nem működik ez a kapcsolat.
nem haragban váltunk el, holnap is beszélünk, én még sokszor bocsánatot fogok kérni tőle és remélem visszajön hozzám, én megváltozom és újra kezdhetjük.
nem tudom elképzelni, hogy mással legyek!az abortusz leszámítva annyi mindent tett meg értem. ideköltözött csak miattam, mert amúgy nem magyar. dolgozik ,fizeti a számlákat, nekem csak tanulnom kell. mindent megtett amit kértem, szinte ugrott akármiért. főzött rám, teljesen elkényeztetett((( elviselte minden hibámat, sose találok még egy ilyet:(
amúgy azóta megbeszéltük, hogy 1-2 éven belül lesz babánk, terveztük már a jövőt:( de most mégis vége és nem élem ezt túl:(
ő is szomorú, azt mondta sírt a taxiban mikor elment.
szerinted van esély, hogy újra együtt lehetünk, ha teperek nagyon?vagy felejtsem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!