Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4D elött mit csináljak, egyek...

4D elött mit csináljak, egyek vagy igyak hogy fent legyen a pici?

Figyelt kérdés
mindig mozog de félek hogy amien szerencsétlenek vagyunk nem fog semmit mutatni, pedig oriási élmény lenne mert az apuka még nem ládta!!!

2013. jún. 17. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi nem tudatosan azért, hogy mozogjon, de előtte elmentünk fagyizni, és annyira ugrált a baba a pocakomban, hogy szinte alig lehetett levideózni, elkapni. Nem lett túl jó a felvétel. össze-vissza ugrál, nem lehetett becserkészni.
2013. jún. 17. 20:58
 2/11 A kérdező kommentje:
akkor tehát ne csináljak semmit az sem biztos hogy jó lenne!
2013. jún. 17. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
A 4d hirdetések oldalán a tejeskávét ajánlják fél óraával elötte a ultrahang elött.
2013. jún. 17. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ittam 1-2 dl colát és ettem egy kis csokit. Ez szinte mindig tutira bejön!
2013. jún. 17. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi 4 alkalommal voltunk 4D-s ultrahangon, és több taktikával próbálkoztunk, de sikertelenül. Állandóan izeg-mozog a babánk, de akkor pont nem. Murphy.

Próbáltuk az étcsoki + fekete tea kombinációt: 12. heti 4D-sen éppen hogy kalimpált, de nem sokat foglalkozott velünk.

A 16. heti 4D-s ultrahangon kólával és étcsokival próbálkoztunk, hátha ez jobban bejön... De elfordult, és nem foglalkozott velünk. A 25. heti 4D-sre direkt nem készültünk, akkor viszont annyira lekötötte a kis lábával való játszadozás, hogy nem volt hajlandó forgolódni. :)

A 29. hetinél direkt ettem előtte, olyat, amire tudtam, hogy felélénkül, és így is lett, izgett-mozgott odafelé menet, de ahogy beléptünk a rendelőbe, meg se moccant. :)

Szóval, 100%-os tipp nincs. :)

2013. jún. 17. 21:31
 6/11 Babeli Zurzavar ***** válasza:
A fiammal cola es nemi szendvics bejott, most a lanyomnal colat ittam, korabban kv-t, reggeliztem,semmi hatas... aludt a nagysagos asszony. Bent a rendeloben a dokino szolocukrot adott, mozogtam egy picit, de nemmsok valtozas...:-) ha akarja ugyis mutogatja magat, ha nem akkor el fog bujni:-)
2013. jún. 17. 21:33
 7/11 A kérdező kommentje:
a colán és a kávén gondolkodtam én is! Köszönöm a válaszokat, remélem azért holnap megmutatja nekünk a kisasszony mit is szokot művelni odabent!!!
2013. jún. 17. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam sem mutatta magát, pedig ébren volt. Ettem fagyit, mozogtam, de semmi. Az arcát belenyomta a méhlepénybe, nem akarta megmutatni, pedig ott voltunk vagy egy órát.

Visszamentünk egy hét múlva, addig "megbeszéltük" vele, hogy legalább egy kép erejéig mutassa meg az arcát. Megmutatta egyszer, de utána vagy a lepénybe nyomta bele, vagy a kis kezét tette az arca elé.:)

2013. jún. 17. 22:05
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor lehet az anyai szóval tudok rá hatni, ezt biztos alkalmazni fogom, beszélgetek vele!
2013. jún. 17. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a csoki vált be :) 26hetesen voltunk, egyszerűen le sem lehetett "lőni" a lányomat, állandóan mozgott és mosolygott, sőt még van olyan pillanat is amikor integet :)
2013. jún. 17. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!