4D elött mit csináljak, egyek vagy igyak hogy fent legyen a pici?
Mi 4 alkalommal voltunk 4D-s ultrahangon, és több taktikával próbálkoztunk, de sikertelenül. Állandóan izeg-mozog a babánk, de akkor pont nem. Murphy.
Próbáltuk az étcsoki + fekete tea kombinációt: 12. heti 4D-sen éppen hogy kalimpált, de nem sokat foglalkozott velünk.
A 16. heti 4D-s ultrahangon kólával és étcsokival próbálkoztunk, hátha ez jobban bejön... De elfordult, és nem foglalkozott velünk. A 25. heti 4D-sre direkt nem készültünk, akkor viszont annyira lekötötte a kis lábával való játszadozás, hogy nem volt hajlandó forgolódni. :)
A 29. hetinél direkt ettem előtte, olyat, amire tudtam, hogy felélénkül, és így is lett, izgett-mozgott odafelé menet, de ahogy beléptünk a rendelőbe, meg se moccant. :)
Szóval, 100%-os tipp nincs. :)
Az én kisfiam sem mutatta magát, pedig ébren volt. Ettem fagyit, mozogtam, de semmi. Az arcát belenyomta a méhlepénybe, nem akarta megmutatni, pedig ott voltunk vagy egy órát.
Visszamentünk egy hét múlva, addig "megbeszéltük" vele, hogy legalább egy kép erejéig mutassa meg az arcát. Megmutatta egyszer, de utána vagy a lepénybe nyomta bele, vagy a kis kezét tette az arca elé.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!