Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak a baba és semmi más?...

Csak a baba és semmi más? Miért fordul ki mindenki önmagából?

Figyelt kérdés

Van nekem egy nagyon-nagyon jó, legeslegjobb barátnőm aki már 12 éve a legjobb barátnőm. (vagyis az volt) Rengeteg dolgot csináltunk együtt, mentünk mindenhova, körbejártuk fél európát együtt, buliztunk, meccsekre jártunk, fesztiválokra jártunk és igazi lelki kapocs volt közöttünk. Aztán tavaly februárban bejelentette hogy terhes, de ez még nem is jelentett akkora törést, viszont miután megszületett a baba utána egy teljesen másik ember lett, nem is lehet ráismerni, mintha teljesen másik ember állna velem szemben. Minden csak és kizárólag a baba körül forog és nem is lehet vele semmi másról beszélni. Még a facebook profilján sem a saját nevét viseli ezentúl, mintha megszűnt volna a korábbi személyisége. Egyszerűen semmi más nem érdekli ami korábban érdekelte, a köztünk levő kapocs mintha szétpattant volna, már nincs meg ami régen volt, ülünk egymás mellett és udvariaskodunk... Már nem is megyek át hozzájuk az utóbbi hónapokban mert semmi értelme. Próbáltam őt áthívni, hogy már nem annyira kicsi a gyerek, de a gyerek nélkül nem megy sehova. Nem tudom mit tegyek, úgy vesztettem el a legjobb barátnőmet hogy közben itt van mellettem de mégsem. Én nem tudok ehhez asszisztálni, ehhez alkalmazkodni, én nem ezt az embert ismertem 12 évig. Egyszerűen nem értem hogy tud valaki így beszűkülni.

Elnézést hogy hosszúra nyúltam, köszi aki elolvassa.

2013. jún. 15. 20:16
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja és úgy beszél a korábbi életéről, éveiről mintha az meg sem történt volna, mintha csak ami most van az számítana, ami korábban volt az mehet le a wc-n.
2013. jún. 15. 20:18
 2/19 anonim ***** válasza:
43%

Nem ez a normális viselkedés, ahogy a barátnőd él már erős túlzás.

A férje hogy viseli????

2013. jún. 15. 20:23
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
Szerencsére az én barátnőim nem ilyenek, ez már túlzás és nem teljesen normális viselkedés. Talán ha visszamegy munkába jobb lesz.
2013. jún. 15. 20:23
 4/19 A kérdező kommentje:
A párjával együtt 3-asban élik a kis életüket és ennyi. Nem fog egyhamar visszamenni dolgozni mert újra terhes...
2013. jún. 15. 20:25
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindenki,én nem fordultam ki magamból egyátalán,ugyanolyan maradtam talán kicsit feszültebb és türelmetlenebb vagyok,mióta gyerekem van.Mindenképp beszélned kéne vele igazi barátnők mindent elmondanak egymásnak azt is ha a másik rossz irányba halad.
2013. jún. 15. 20:28
 6/19 anonim ***** válasza:
41%

Akkor lehetséges, hogy ő is azon nők táborát gyarapítja, akik "beleb*zulnak" a szülésbe és gyereknevelésbe...

Nem próbáltál vele beszélni a dologról?

2013. jún. 15. 20:29
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
jó hamar terhes lett,akkor az a baba még csak 7-8 hónapos nem? ha magamból indulok ki,tavaly februárban lettem terhes én is az én kisfiam ennyi idős..
2013. jún. 15. 21:42
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen, így van, még nincs egy éves az első baba.
2013. jún. 15. 21:53
 9/19 anonim ***** válasza:
66%

viccesen megjegyezve csináljatok ti is gyorsan egy babát és majd együtt mehettek terhesgondozásra,meg együtt szültök majd és babázhattok :)

egyébként elhiszem hogy a gyerek az első neki,

egy anyának igen.

2013. jún. 15. 21:58
 10/19 A kérdező kommentje:
Az oké hogy a gyerek az első, de hogy utána se legyen semmi más??
2013. jún. 15. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!