Csak nálunk van ekkora kosz?
Figyelt kérdés
gyerekeim 4 es 2 évesek de iszonyat ami van. A falak étel, kosz foltosak, a szonyeg katasztrofa. pedig azt havonta tisztitom. festve augusztusban volt de ujra kene. viszont nincs ra penzunk:-( annyira el vagyok keseredve mert hiaba van rend igy olyan kosz van. ti hogy akadalyozzatok ezt meg?2013. jún. 15. 13:46
1/4 anonim válasza:
Mi is tavaly nyáron festettünk, aztán én idén tavasszal is. Hiába szeretném, ha figyelne, de a gyerek akár figyelmetlenségből is megfogja a falat, kapaszkodik, a villanykapcsoló mellett pedig mi piszkoltuk össze. Csak térdmagasságig festettem újra, kis kiszerelésű festéket vettem, meg pár hengert (120 Ft-os kicsit.)
A szőnyeget én is sűrűn mosom, így az mindig tiszta.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is volt falfirka a falon, barátnőmék lakásaiban se volt makulátlan rend. Ez egy iszonyat nehéz időszak, nálunk úgy a gyerekek ovis korára lett jobb a helyzet.
3/4 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet, szintén 4 és 2 évesek, nemsokára érkezik a 3. Megvárjuk, hogy a 3. babóca is kicsit nagyobb legyen, és akkor lesz festés, addig nem érdemes festetni.
Megakadályozni nehéz, max. falvédővel lehet az asztal mellett.
4/4 anonim válasza:
meszeljetek, az olcsó és fertőtlenít is. egy 50 kg-os zsák 1000ft. mi épp ma lettünk kész, nagyon jó illat van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!