Miért kell lepontozni valakit azért, mert megmondja a véleményét a kérdéssel kapcsolatban őszintén?
Én is úgy vagyok vele,hogy egy gyerekem van,nem lehet több és pont azért ksp meg mindent és költök rá sokat!Ezzel szerintem nuncs is semmi baj! A kérdező pont erre volt kíváncsi! Leírtam,hogy én mennyit költök rá és olyan durva visszajelzéseket kaptam.....
Na mindegy! Egyébként is mindenki azt ír amit akar,lehet,hogy a felét sem költi rá a gyerekére,elvégre nem ellenőrizhetjük a válaszadók anyagi körülményeit!
Én megmondom az őszintét nagyon kellemetlenül érzem magam,ha a lányomra agyon használt lógó ruhákat asok! Nem azt mondom,hogy nincs használt ruhája,amit a rokonoktól kaptunk,de azok vadiújnak néznek ki! Na lényeg a lényeg,hogy elég rosszul esett,hogy lepontoztak a kommentem miatt!!:D
Mert némelyik embernek nincs jobb dolga.
Amúgy 20 ezer nem sok egy gyerekre egy hónapban, főleg, ha még kicsi. Akkor ugye pelus, popsitörlő, fürdetőszerek, stb. Ha kell neki ruhát venni az sem olcsó. pl. ha egy bizonyos B. betűs bababoltban vesszük meg akkor egy normálisabb 5-6 ezer ft is lehet, vegyünk csak kettőt, már 10-12 ezer forint, plusz más üzletekben is és máris ott tartunk, hogy 30-40 ezer, vagy még több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!