Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyermekes Anyukák. Milyen...

Kisgyermekes Anyukák. Milyen tásrasági életet éltek?

Figyelt kérdés
Igazából meg van mindenem, két csodás kisgyerek, szertő férj, de valami hiányzik az életemből. A társaság. Több éve élünk kint 1,5 éve új városban. De hiányzik az, hogy hétvégente vagy amikor akarok átugorjunk rokonokhoz, vagy barátokhoz, szülőkhöz.Otthoni barátok elkoptak. Aki volt barátnőm most költöztek el innen és most nagyon maganyosnak érzem magam. Nem miatta, de vágyom arra hogy több ember vegyen körül akik szeretnek. Nincsenek komoly prograjaink csak együtt a kis családommal négyesben. Férjem reggeltől estig dolgozik csak a gyerekeimnek élek egész nap. Van még valaki hasonló helyzetben? Unatkozom.:(
2013. jún. 14. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Jelentem én.

Barátok messze és dolgoznak, én meg egész nap egyedül a gyerekkel.

Sokszor úgy érzem belebolondulok, jó lenne legalább pár napra megszűnni anyának lenni, de sajnos nincs kiszállás a mókuskerékből, nálunk még apa sincs, teljesen egyedül vagyok napi 24 órában, rémes.

2013. jún. 14. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:

játszótér -- ismerkedés ?

városi gyerek programok ?

környékbeli programok ?

2013. jún. 14. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

En baratnot nem tartok, mert nem eri meg.

A ferjem minden embert potol az eletemben, ugyhogy en kifejezetten nem szeretnem, ha valaki 3-ik idecsapodna.

2013. jún. 14. 17:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves Első,

Nekem is hiányzik kicsit csak nőnek lenni, pihenni a nélkül, hogy a gyerekek engem nyúznak. Pedig imádom őket, csak nincs idő magammal foglalkozni. Hiányzik néha egy jó felnőttes beszélgetés.

2013. jún. 14. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy látom, sok nőnek fáj a boldogságom. Nahát....:)
2013. jún. 14. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. A társasági életem virtuális. Egész nap egyedül vagyok a 2 gyerekkel, bár "feldobja" az életem, hogy egyetemre járok. Hétvégenként eljárunk 4-esben a gyerekekkel, olykor ketten moziba. Én szoktam találkozni a barátnőmmel havonta, meg a nagy révén a szülőkkel, a kicsi révén játszóterezni, de azt nem szeretem.
2013. jún. 14. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!