Nekem a vállamig ér, és sajnos természetes göndör. Van, hogy kivasalom, van hogy kiengedve van. Most nincs kivasalva, mert épp most szárítottam meg, de össze van kötve:)
4, 1,5 és 28 hetes pocaklakó anyuja.
2013. febr. 15. 16:07
2/15 anonim válasza:
5,3,1 évesek. A hajam hosszú egyenes sokszor van összefogva igen- De ha megyünk vhova akkor inkább kiengedem szögegyenes úgyhogy nem vasalgatom.
2013. febr. 15. 16:08
3/15 anonim válasza:
Hátközépig érő hullámos. Itthon össze van fogva.
2013. febr. 15. 16:08
4/15 anonim válasza:
szögegyenes a hajam, vállamon túl ér, és állandóan össze van ötve, mivel nagyon hullik, és mindenhol ott vannak a hajszálak még így is:(
4 hónapos a babám
2013. febr. 15. 16:29
5/15 anonim válasza:
Szoptatáskor hullott, akkor levágattam. Most növesztem, de a gyerek nem engedi összefogva hordani :)
2013. febr. 15. 16:30
6/15 anonim válasza:
Mióta gyerekem van semmilyen.Fel van kötve.1 évben egyszer eljutok fodrászhoz.akkor 2 napig jól álla hajam,aztán megint felkötöm.Nincs idegzetem hogy 1 óra hosszáig szárítsam be a hajam.Sok hajam van és nehéz vele bánni.
2013. febr. 15. 16:30
7/15 frászkarikaborsó válasza:
vékony szálú, egyenes, vállig érő. Sosem kötöttem fel, de rá kellene már szoknom, egyrészt mert elkezdett hullani (3,5 hós a pici), másrészt mert a fiam egyre gyakrabban használja kapaszkodónak és olyankor visítás van (kivtelesen én visítok és nem ő) :)
2013. febr. 15. 16:33
8/15 anonim válasza:
Kérdező neked milyen?:) 1-es.
2013. febr. 15. 16:42
9/15 anonim válasza:
Szög egyenes gesztenye barna,vörös melir csíkokkal a vállam alá ér,van fufrum,nagyon ritkán fogom be,hajpántot vagy csatot teszek bele,vagy semmit,illetve beszoktam fonni két oldalt de nem sűrűn.
22 hónapos fiam van 23L
2013. febr. 15. 16:58
10/15 anonim válasza:
Majdnem vállig érő, csokoládébarna, szögegyenes, fokozatosra vágott.
2 évig Victoria Beckham-es volt (hátul rövidebb, elől hosszabb), de már nagyon meguntam, hogy fűnek-fának is olyan van, így most növesztem...
Csak edzéshez fogom össze vagy ha nem volt időm/kedvem hajat mosni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!