Kisgyermekes anyukák! Milyen frizurátok van?
Figyelt kérdés
Leengedve hordjátok? vagy mindig felkötve? :)2013. febr. 15. 15:59
11/15 anonim válasza:
Hullámos barna,derekamig ér. Ki szoktam vasalni,de egy napig tart. Aznap,amikor megmosom ki van engedve,másnap már összekötöm,mert zavar. Nagyon sok hajam van,pedig most iszonyatosan hullik a szoptatás miatt és mégis.. Utálom,baromi sok teendő van vele,de ha rövid lenne még borzalmasabb lenne a szitu.
12/15 anonim válasza:
Nemrég váltottam. Eddig hosszú volt, és nem szoktam összefogni, csak házimunka közben.
Most elől hosszú, hátul fel van nyirva. Szeretem, csak be kell mindig szárítani. De azért jó, mert csinos. :)
13/15 anonim válasza:
Van egy másfél éves lányom ls nemsokára megszületik a tesója. Mióta megszülte, copfban hordom a hajam, ami egyébként váll alattig ér és egyenes. Előtte mindig ki volt engedve, de itthon így már nem kényelmes.
14/15 A kérdező kommentje:
Nekem hátközépig ér, ha ki van vasalva, egyébként vállig ér, mert természetes göndör. Most épp se frufrum nincs se semmi fazon... 99%-ban fel van kötve.
2013. febr. 18. 23:15
15/15 A kérdező kommentje:
Ja és bazi sok hajam van, úgyhogy nem könnyű kezelni, így hogy nincs rá 3 naponta egy órám. :(
2013. febr. 18. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!