Van még rajtam kívül anyuka, akinek nem a szíve csücske a játszóterezés?
Figyelt kérdés
Valahogy nem érzem, hogy lenne bennünk túl sok közös a többi anyukával. És kiborít, hogy van néhány elég neveletlen gyerek, ordít, dobál, kiveszi a másik kezéből a játékot... Jó az enyém sem szent, de az olyanok kifejezetten idegesítenek, ha odajön egy nagyszájú gyerek, és elkezdi magyarázni az épp beszélni tanuló csemetémnek, hogy "buta vagy".2013. jún. 13. 21:33
11/13 zabmester válasza:
Én sem szerettem a játszóterezést sosem. Ettől függetlenül olykor lemegyünk, de nekem az kínszenvedés. Inkább sétálunk, elmegyünk kirándulni, ha már úgyis itt van egy ugrásra a Mecsek, busszal fel lehet menni :) De ide, a környékbeli játszóterekre elég ritkán megyünk. Ha rajtunk kívül nincs ott senki, akkor engem speciel megesz az unalom, mert ott a gyerek tökéletesen lefoglalja magát ideig-óráig, aztán ennyi. Ha meg vannak ott más anyukák is, akkor szintén tök unalmas az egész, plusz még hülyén is érzem magam, hogy én ülök egyedül, ők meg trécselnek. Pedig amúgy kimondottan beszélgetős, barátkozós ember vagyok, de ezzel a szülői szereppel nem tudok mit kezdeni. Egyszerűen más szülőkkel nem tudok normálisan beszélgetni. Még talán leginkább a nagymamákkal jövök ki, magam sem tudom, miért.
12/13 anonim válasza:
Tényleg, a nagyszülők sokkal jobb fejek. Talán azért, mert ők a gyerekre figyelnek.
13/13 anonim válasza:
Anyám is gyűlölt jópofizni, ezt tőle örököltem. Csakhogy a Nagyi azon szerencsés helyzetben volt, hogy bölcsődei gondozó néni volt, így mi mindig "játszótéren" voltunk. Majd később az óvodában is ott volt. Félreértés ne essék, a gyerekeket imádja, csak a szülőkhöz nincs túl sok kedve (ahogy nekem sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!