Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyiket válaszuk?

Szerintetek melyiket válaszuk?

Figyelt kérdés

Ikreket várunk és nagy csata van a gyerkőcök neve miatt. Nemigazán tudunk döntetni. Nektek ezek közül melyik tetszik a legjobban?

Hanna és Lilla

Auróra és Szeréna

Mirtill és Mirjam

Zselyke és Lelle

Ha csak annyi hozzáfűzni valód van, hoyg kicseszünk a gyerekkel, meg ilyen nevekkel nem lehet élni, akkor inkább ne is írj. A válaszokat előre is köszönjük!

2013. jún. 13. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez a vezetéknévtől függ. Hosszú vagy rövid? Mély vagy magas hangrendű? Magánhangzóra vagy mássalhangzóra végződik?
2013. jún. 13. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Muszáj ilyen párban lenni?

Mirtill és Mirjam nagyon szép nevek és nem is lehet velük Dunát rekeszteni, de valahogy ez MIR - MIR nem tetszik. Elvégre két különböző gyerekről van szó, és ez a két név túlságosan is hasonló.

Hanna neee szerintem, iszonyú sok Hanna van.

Lilla szintén.

Zselyke és Lelle is szépek, ez így együtt is tetszik nekem és a gyerekek sem zavarodnak bele, hogy éppen kinek szólsz.

Auróra és Szeréna nem az én világom, de ez sem rossz.

Összességében, ha választom kell ezekből, akkor Zselyke és Lelle - erre szavazok :)

Gratulálok!!!!!!!!!

2013. jún. 13. 15:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Hanna, Lilla
2013. jún. 13. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszenk így a párosítások, így én azt mondom Hanna, és Zselyke.
2013. jún. 13. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem fiúikreim vannak: ZSombor és Levente. Pont azt beszéltük egyszer a párommal, ha mondjuk lányikreket szülnék, akkor maradva a Zs és L betűnél, Zselyke és Lilla lenne. De a Lelle is nagyon jó!!! Így én arra szavazok:)

Hanna és Lilla is szép, de nem olyan különleges.

A Mirtill nekem nagyon nem tetszik, így azt én nem adnám.

Jó egészséget!!!

2013. jún. 13. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is a Zselyke - Lelle párosításra szavazok.
2013. jún. 13. 16:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett végül a lányok neve?
2023. dec. 11. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!