Szerintetek melyiket válaszuk?
Ikreket várunk és nagy csata van a gyerkőcök neve miatt. Nemigazán tudunk döntetni. Nektek ezek közül melyik tetszik a legjobban?
Hanna és Lilla
Auróra és Szeréna
Mirtill és Mirjam
Zselyke és Lelle
Ha csak annyi hozzáfűzni valód van, hoyg kicseszünk a gyerekkel, meg ilyen nevekkel nem lehet élni, akkor inkább ne is írj. A válaszokat előre is köszönjük!
Muszáj ilyen párban lenni?
Mirtill és Mirjam nagyon szép nevek és nem is lehet velük Dunát rekeszteni, de valahogy ez MIR - MIR nem tetszik. Elvégre két különböző gyerekről van szó, és ez a két név túlságosan is hasonló.
Hanna neee szerintem, iszonyú sok Hanna van.
Lilla szintén.
Zselyke és Lelle is szépek, ez így együtt is tetszik nekem és a gyerekek sem zavarodnak bele, hogy éppen kinek szólsz.
Auróra és Szeréna nem az én világom, de ez sem rossz.
Összességében, ha választom kell ezekből, akkor Zselyke és Lelle - erre szavazok :)
Gratulálok!!!!!!!!!
Nekem fiúikreim vannak: ZSombor és Levente. Pont azt beszéltük egyszer a párommal, ha mondjuk lányikreket szülnék, akkor maradva a Zs és L betűnél, Zselyke és Lilla lenne. De a Lelle is nagyon jó!!! Így én arra szavazok:)
Hanna és Lilla is szép, de nem olyan különleges.
A Mirtill nekem nagyon nem tetszik, így azt én nem adnám.
Jó egészséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!