Miért ne válaszuk a nagyobb kutyát?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy miért ne válasszuk az alomból a legnagyobb kutyust? mindenhol ezt olvasom hogy soha ne válasszuk a testvéreitől nagyobbat miért ne? mert a mi kutyusunk volt a legnagyobb az alomban.2012. okt. 20. 09:01
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem méreten múlik. Azt az egyedet viszont tényleg ne válasszad, amelyikkel a z alomtársai nem foglalkoznak. Ugyanis ő a legdominánsabb az alomban.
2/9 A kérdező kommentje:
igen van neki egy kis önfejűsége de nem vészes! és azt esetleg megtudná nekem mondani valaki hogy miért ugat meg engem? nem olyan tipikus ugatás hanem olyan artikulátlan ha megyek felé az udvaron vagy ha haza értem ilyen esetekben mindig csóválja a farkát közben.
2012. okt. 20. 09:52
3/9 anonim válasza:
Ez butaság. Nem a méret számít.
Azt érdemes választani, ami viselkedésben a leg felszabadultabb, legkarakánabb, legjobb idegrendszerrel rendelkezik. Külső alapján pedig azt, amelyik a legnagyobb mancsokkal, legnagyobb fejjel a testéhez viszonyítva.
6/9 A kérdező kommentje:
mi öt választottuk szerintem jó választás volt. ö volt a legnagyobb az alomban.most 4 hónapos nagy mackó
2012. okt. 20. 10:20
7/9 anonim válasza:
de araanyos :D szerintem amikor ugat téged akkor csak üdvözöl(ha pl . hazamész ) ha meg csak meész felé akkor örül neked :D .
8/9 anonim válasza:
a legnagyobb kölyök = a legéletrevalóbb!
később meglátod!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat nagyon aranyosak vagytok:)
:)
2012. okt. 20. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!