Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

Kisfiam apjárol van szó. 2 éves koráig nem igazán érdekelte a gyerek. Aztán volt egy apasági perünk, ami után néha jött hozzá, ahogy a melo engedte. Aztán egyáltalán nem jött hozzá, csak naponta kétnaponta összefutottunk vele séta közbe, és akkor játszott, beszélgetett vele. Mérges lettem rá, hogy nem jön hozzá, mondtam neki, hogy legközelebb akkor látja, ha jön hozzá. Hát kb 2-3 napig bírta a fiam, sírt hogy menjünk apához. Megint arra járunk, hogy találkozzanak.

Na most barátnőm elkezdte mondani, hogy persze mert nyalizok az apukának, meg csak rá erőszakolom a gyereket. Mondtam neki, hogy sír a gyerek, erre azt mondta, hogy nem baj, akkor se vigyem, majd hozzá szokik, hogy nincs apja.

2013. jún. 12. 21:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Majd ha nagyobb lesz a gyerek eldönti, hovy akarja-e az apját. Viszont nyilván 3 évesen nem látja át a dolgokat.

Igen, van lába, viszont 7-ből 7 napot melozik jellenleg, este fél nyolcig, nyolcig. Mi anyuval lakunk, aki ilyenkor már nem igazán szeretné ha feljönne. Igy mi megyünk hozzá...

2013. jún. 14. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!