Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyermekvédelmi támogatást...

A gyermekvédelmi támogatást hogyan kapom meg?

Figyelt kérdés
Januártól igényeltem meg, tehát még sosem kaptam, nem is nagyon tudom, hogyan szokták ezt. Azt tudom, hogy ingyen étkezik a gyerekem, és hogy augusztusban valamikor és novemberben jár egy összeg, 5000körül, de állítólag Erzsébet utalványban adják, ez igaz egyébként? De ezt a pénzt hogyan kapom meg? Kihozza a postás, vagy majd kiértesítenek, hogy mikor kell bemenni érte? Vagy nem értesítgetnek, hanem van egy kifizetési nap, én meg járjak utána, hogy ez mikor is van? Aki jártas már ebben, elárulná náluk ez hogy működik? Köszönöm.
2013. jún. 12. 07:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Kipostazzak szeptember elején es novemberben. Utalványt fogsz kapni.
2013. jún. 12. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!