Anyukák! Nektek van megtakarításotok, amihez nyúlhattok ha gond van?
Annyiszor lehet itt olvasni,hogy hónap közepe és már nincs pénz stb...
Nektek van tartalék,ha elfogyna a pénz,vagy hirtelen nagyobb kiadás jönne?Tudnátok mihez nyúlni?
Mennyi tartalékotok van?
Igen, nekem van. Összeget nem írnék, de kb. fél évet kihúznék belőle, ha vmi nagy baj történne.
Erről a pénzről még a férjem sem tud, konkrétan válás, elhagyás, munkanélküliség esetére tettem félre, nálunk a családban mindenki elvált(engem kivéve, mi már 17 éve vagyunk együtt, de én még mindig félek, hogy a férjem bezakkan, vagy vmi), így nekem ez biztonságot ad.
Nagyon remélem hogy nem kell hozzányúlnom, és ez lehet majd a lányom lakásalapja...:-))
Nincs.
Ha gond van,marad a kölcsönkérés
Lehet pontozni :-)
Ne aggódj 5-ös nekem sincs, meg is kapom a páromtól, hogy a 70 ezres gyedem és az ő 74 ezres fizetése mellett miért nem tudok félretenni 2 gyerek mellett!
De szeptembertől megyek vissza dolgozni, most a szabikat töltöm, már ez is 20 ezerrel több lesz, mint a gyedem és igényeltem gyest a nagyszülő nevére, így a gyest úgy tervezem félreteszem, lassan szerencsére több pénzből tudok gazdálkodni.
Ott könnyű, ahol apa megkeresi a havi 300-500 ezret, sőt, ha még anya is:)
Lehet engem is lepontozni!
Köszönöm nektek hogy írtatok.Természetesen nem muszáj összeget írni,elég ha kifejtitek meddig lehetne elélni belőle.Nem pontozok le senkit.Épp azért kérdeztem meg,mert itt sokan írják,hogy nincs pénzük már stb..
Ilyen válaszokat is várok!
van már szerencsére. régebben is volt, de 1 évig itthon maradtam gyesen még, akkor feléltük :( (de megérte ;))
most már fél éve dolgozom, így szépen tesszük vissza, ami marad hónap végén, bár lassan gyűlik mert most olyan dolgokat is megveszünk ami akkor luxusnak számított nekünk :)
szűkösen, de 4 hónapig megélnénk belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!