Május 6. -n lesz 9hónapos a kislányom. Még eddig egyszer sem ült fel magától. Szerintetek ez nagy gond?
Hát ha nem ül fel magától, akkor nem szabad ültetni.
De igen, kérj másodvéleményt is, harmad-, sőt negyedvéleményt. A neten is van erre lehetőség bőséggel.
Hát, ez nekem fura... a leglustább gyerekem is már állt ebben a korban, pedig járni csak 15 hónaposan kezdett. A kicsi pedig 9 hónaposan már szaladt.
Én tuti vinném, ahova csak lehet, mert ez azért nem jellemző, hogy ebben a korban nem ült még fel. Lehet, hogy nincs semmi gond, de jobb félni, mint megijedni. Az orvos is tévedhet!
Átlagban 8-10 hónapos kor között ülnek a babák. A tiéd még csak 8 és fél hónapos. Akkor mi a probléma? Az enyém 10-én volt 8 hónapos és ő sem ül még. Az orvos és a védőnő is látja minden hónapban. Semmi baja nincs.
(Azt a babát inkább megnézetném, aki szalad 9 hónaposan.)
5-ös vagyok.
Nagyon aranyos a babád, gratulálok. Én nem azt írtam, hogy nem hiszem el, nem azt írtam, hogy megnézném, hanem, hogy megnézetném. Én arra gondoltam, hogy a feszes izomzatú babák szoktak az átlagosnál jóval hamarabb forogni, állni, járni. Persze a tiéd biztos csak ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!