Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi szurkálhat a hasamban?

Mi szurkálhat a hasamban?

Figyelt kérdés

Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz. Problémám a következő, 8 hónapja szültem sürgősségi császárral. Fiamat 3 hónapos koráig tudtam szoptatni, az egyik problémám, hogy még ha a mellem megnyomom, mindig szivárog belőle a tej.

A másik gondomm, hogy mióta szültem, fáj a hasam. Jó, gondolom ez természetes valameddig. Ha peteérésem van, vagy ha megvan a menzesezm annyira fáj, mint 2 nappal császár után. De kb 2 hete, mindennap, a bal oldalon időnként olyan mintha beleszurnának, ez tart pár percig, se leülni se kiegyenesedni nem tudok. Nagyon kellemetlen, mert tegnap a gyereket majdnem leejtettem ez végett, alig bírtam elmenni vele az ágyig, hogy letegyem. Mitől lehet ez? Van valakinek hasonló tapasztalata?

2013. jún. 10. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia.Én 4 hónapja szültem a lányomat simán.Minden rendben ment.Nekem is szurkál a hasam elég erősen, most pont peteérésem van és ma nagyon durva volt, most is.Szedtem fog. gátlót, de attól meg erősen véreztem, meg azt hittem attól fáj.De most is, így már kicsit aggasztó.1. szülésem után semmi panaszom nem volt.Én 2 hétig tudtam szoptatni sajnos.Majd ír mit mondott a doki, mert kíváncsi lennék rá.

Segíteni sajnos nem tudok!

2013. jún. 10. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!