6hónapja szültem, császárral. A méh összehúzódás amikor olyan mintha a hasamban tűvel szúrkálnának? Hól rövidebb, hól hosszabb ideig.
Figyelt kérdés
A hosszabbnál összeszoktam esni, mert annyira fáj. Érdekes abban a pillanatban a hasamtól lenyilal a bokámba is egy szúrás.Eddig otthon a szobámban fetrengtem, mikor előjött, de ma az utcán kapott el, és összeestem.A mai ráadásul hosszabb is volt mint szokott. Már terhesség alatt is volt ilyen beszúrásom, de csak kétszer. Mióta megszültem szinte mindennap. A menstruációm kb 2havonta van meg, 5-6 napig.Voltam a 6hetes ellenőrzésen, nem találtak semmit2011. febr. 17. 22:12
1/10 anonim válasza:
Ez nem méhösszehúzódás. Ez valami más.
2/10 anonim válasza:
Szerintem sem az. A méhösszehúzódás szülés után olyan, mint egy enyhébb mensis görcs, és főleg szopik alatt van . Vizsgáltasd ki jól magad, mert az nem természetes hogy ennyire fáj!!
3/10 A kérdező kommentje:
higyjétek el szó szerint olyan mintha tűt szúrnának a méhembe. elég durva. A kivizsgálásra nem igazán szeretnék menni mert utálom a fölösleges tapogatást, nem tudom miért nem egyből uhval nézik. A háziorvosomat kérdeztem , ő azt mondta szerinte valami összenövés lehet. de ez meg azért hülyeség mert már terhesen is volt ilyen, emlékszem még jó hogy széken ültem mert összeeestem volna akkor is a fájdalomtól és akkor is leszúrt a következő pillanatban a bal bokámba. lehet a bal petefészekkel van valami gond?
2011. febr. 17. 22:32
4/10 anonim válasza:
Nem tudunk diagnosztizálni értsd meg. Bármi lehet epegörcstől összenövésig bármi!! Az életeddel játszol lehet. Menj és nézesd meg magad... mi a fontos rangsorolj!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!ok! Jövőhéten beballagok. HUHHH de utálom a nőgyógyászokat! Brrrrrrrr
2011. febr. 17. 22:43
7/10 A kérdező kommentje:
Rákerestem a bokára , miért szúr be ott azonnal, mi a páros szerve és a cikk alján írja a bokát, és a méhemmel van valami probléma így szinte már tuti. Olvassátok el!
2011. febr. 17. 22:50
8/10 anonim válasza:
Most ez valami reklám? Amúgy annak jó, mert elolvastam.
Ha nem az, akkor tényleg kicsit lökött vagy és menj el orvoshoz, nem volt elég egyszer összeesni? Egyedül élsz?
9/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok lökött, azért érezni ott is a fájdalmat mert az páros szerve. ez nem reklám volt. jövőhéten elmegyek orvoshoz. már többször összeestem, de utcán tegnap elősször. egyébként egyedülálló anya vagyok igen. mi ennek a jelentősége a betegségemben?
2011. febr. 18. 15:57
10/10 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy azt írtam, lökött vagy, de hónapok óta többször esel össze és annyiban hagyod? Azért kérdeztem, hogy egyedül élsz-e, mert gondoltam, hogy nincs melletted a gyereken kívül egy felelős felnőtt, aki rádparancsol és elvisz orvoshoz.
Már hétfőn menj el orvoshoz mindenképpen!
A reklámot meg azért kérdeztem, mert borzasztó komoly, amit írsz, ehhez képest meg valami tapaszról linkelgetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!