Ha egyáltalán nem érdekli a bili, bárhogy beszélek neki vagy adok kezeügyébe játékot és felpattan, akkor hogyan tudnám rászoktatni?
Nincs olyan barátja a gyereknek akivel versenyezhet kicsit? Lehet ostobaság, de én azt hallottam anyutól, hogy én úgy szoktam rá, hogy átjött a gyerekkori barátom anyukája, hogy az ő fia milyen ügyes és nagy gyerek, mert ő már tud bilibe.
Onnantól kezdve sosem kellett engem anyunak pelenkáznia.
Találj neki egy példát akit nagyon szeret és tisztel szerintem vagy akivel tud versenyezni és meséld el neki, hogy ő milyen ügyes, okos és nagy gyerek már, mert tudja használni a bilit. Akár az elején szerintem jutalmazhatod is érte..
Bár bevallom őszintén, még nincs nagy tapasztalatom ebben a dologban.
21/L
Majd jövő nyáron legyen sokat a szabadban meztelen,guggoljon le pisilni, és akkor rájön, hogy jobb neki. Ha wc-zel, engedd be, és magyarázd el, hogy a nagyoknak nem pelusuk van.
Kérdd meg, hogy szóljon, ha pisi lesz, és csak akkor tedd a bilire! Nem érti, mire való!
De mennyi idős?
Mamák hogy csinálták annak idején, mit mondanak?
Nem tudom mennyi idős, de ha nem érdekli, akkor még nem érett rá. Az én lányom 2,5 éves lesz, de nem izgatja a dolog. Pedig bejön velem a WC-be, tudja mit csinálok. Kéznél a bili, látott már más gyereket bilibe pisilni, én is szoktam emlegetni, hogy "Livike már milyen ügyesen bilizik". Sőt szép kis bugyikat is mutattam neki a boltban hogy a "női hiúságára" hassak- ha majd nem kell a pelus, akkor ilyeneket hordhat. De semmi nem izgatja.
Nincs mese, meg kell várni míg ő akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!