Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás Anyukák! Köztetek...

Kisbabás Anyukák! Köztetek van olyan. Aki néha úgy érzi, a férje már nem kívánja?

Figyelt kérdés
Szülés előtt nagyon csinosnak mondtak. Már 10 hónapja szoptatom a babámat, eddig nem mertem tornázni, de néhány hete elkezdtem. 12 kg van rajtam. Nem zabálok, kb ezt eszem egy nap: reggeli:1 teljes szelet kenyér vajjal, felvágottal. ebéd: kis leves, általában fehér hús, rizzsel vagy tésztával. vacsora: Kis leves, fél adag "ebéd", és 3 l vizet iszom. A kilók nem jönnek le, és mikor meztelen vagyok, észreveszem, hogy a férjem,kritikusan néz. :( Volt már, hogy visszautasította a közeledésemet, nemigen kezdeményez, és, ha szeretkezünk, kínkeservesen megy el legtöbbször. Már nagyon csorbúlt a nőiességem. Egyedül vagyok ezzel? Már azt is mondtam, én elengedem, ha már nem szeret, mert én nem akarok így élni. Ekkor persze kedveskedik, vígasztal, meg bizonygatja a szeretetét...
2009. okt. 9. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Rajtam is 10 kg maradt, szerencsére nem túl vészes, mert majdnem 180 cm vagyok, de én azért látom, amit látok.. :( Férjemet nem zavarja. A barátnőmnek és a férjének viszont azért hűlt ki szülés után a kapcsolatuk, mert a férjet zavarta, hogy a barátnőm szoptat... Hallottatok már ilyet??? :--
2009. okt. 9. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapja szültem kb.8kg van még rajtam,bár ez a páromat nem hinném,hogy zavarja,mert én elég vékony voltam a szülés előtt ő meg a molettebb nőket szereti(szerette).Viszont a szex nálunk is problémát jelent,én akármilyen fáradt vagyok mindig kívánom,ő pedig nem(pedig előtte nem ilyen volt,sőt).A baj nálun abból adódik szerintem,bár ő nem mondja,hogy szoptatok és nem mer úgy vagy nem akar a mellemhez nyúlni úgy.Pedig ő inkább mell-,mint fenékpárti.Szóval nem vagy ezzel egyedül.Én is kivagyok teljesen.
2009. okt. 9. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

SZIA HA JÓ KAPCOLATBAN ÉLTEK AKKOR NEM HISZEM HGOY ZAVARNÁ BOCSI HGOY EZT IROM, ÉN MÁR HÁROSZOR SZÜLTEM 8 ÉVE VAYUNK EGYÜTT ÉS KB 15 KG FELESLEG VAN RAJTAM ÉS SEMMI BAJUNK SZERENCSÉRE,

SOKAT BESZÉLGETÜNK HETENTE 4-5 ALAKALOMMAL VAGYUNK EGYÜTT, AMIT MIND A KETTEN IGÉNYLÜNK.

NEM HISZEM HGOY A KILÓK MIATT ROMLOTT MEG A KAPCSOLATOTOK, PROBÁLJATOK MEG SOKAT BESZÉLGETNI ÉS LASSAN MAJD KIDERÜL HGOY MI A IS A VALÓDI GOND, LEHET HGOY MOSTRANÁBAN VAGYIS MIÓTA A PICI MEGSZÜLETETT NEM TUDSZ VELE ANYIT FOGLAKOZNI, DE EZT Ő SEM BIZTOS HGOY TUDJA CSAK LEHET HGOY RÁFOGJA HOGY A KILÓK MIAT VAN

BESZÉLGETNI BESZÉLGETNI BESZÉLGETNI A JÓ KAPCSOALT ÉS HÁZASSÁG TITKA

2009. okt. 11. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de nálunk pont az ellenkezője van, és én ettől megyek falnak. Annyira sokszor emlegeti a férjem, hogy mikor bújunk végre össze, hogy komolyan mondom már sok. Naponta mondja, hogy na majd ma este. Aztán szegényt mindig visszautasítom, mert én meg hulla vagyok. 4 hónapos a kisfiunk. Férjem a 6 hetet sem tudta kivárni szülés után, én meg abszolút nem kívánom az együttléteket. :(
2009. okt. 11. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnos nálam is ez van, rajtam 11 kg van még, 6 hónapja szültem, de akárhogy fogyókúrázok(már nem szoptatok) nem megy le egy deka se. Szülés előtt minden áldott nap együtt voltunk a párommal, még ha késő este ért haza, akkor is. Aztán amikor elkezdett nőni a pocak, onnantól kezdve leállt. Gondoltam a baba miatt, mert fél, hogy baja lesz, de mióta kibújt a kisfiam, azóta se próbálkozik. Havonta 1szer ha együtt vagyunk. Én is mondtam, hogy ha nem tettszem már neki, akkor keressen mást, olyankor nekem is jön a hízelgés, meg a duma, hogy sokat dolgozik és fáradt. Csak 1 napot maradna itthon a gyerekkel, rájönne mi az a sok munka. Na mindegy. Szóval ez nekem nagyon kevés, mert én meg kívánom őt, de mindig visszautasít.
2009. okt. 11. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajna nálunk is ez van. Nekem 6 hós a babám, és most már kb. 2,5 hónapja nem voltunk együtt. Pedig rajtam nem maradt semmi, sőt sokak szerint jobban nézek ki, mint szülés előtt. De már engem is kikészít a sok visszautasítás, nagyon bántja a női büszkeségem. Az én párom mindig a fáradtságra hivatkozik, jó persze sokat dolgozik, de nem értem, hogy neki nincs szüksége sexre?!?!?! -én is éjszakázom a picivel, mégis van rá igényem.
2009. okt. 11. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Először is ha te rosszul érzed magad a plusz kilók miatt, ez látszik rajtad, mármint az önbizalom hiány,ami nem vonzó a férjed számára. Ha jókedvű vagy és ragyogsz,biztos lehetsz benne,hogy mindjárt másképp lát! Ha szeretkezni akarsz vele, ne szégyenlősködj, kapd el egyértelműen ragadd meg a .... Ha akkor visszautasít, ülj fel az ágyban, kapcsolj fényt és azonnal tisztázd,mi a probléma. Rövid és lényegretörő kérdést tegyél fel higgadtan,bizonyára őszinte választ kapsz,azt előre szögezd le,hogy a fáradt vagyok dumának nem dőlsz be! Szóval erőszakosabban és határozottan! És hidd el magadról, hogy igenis gyönyörű vagy,anyuka vagy és nő! Ne engedd elhitetni magadról az ellenkezőjét!!!
2009. okt. 11. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk is hasonló volt a helyzet, válás lett a vége.

Mert nem szeretett, csak szavakkal mondogatta,mikor rákérdeztem. Ha szeretne, kívánna. 12 kg-on múlik??? ugyan már! Ha a férfi szeret, akkor nem azon múlik. Más a baj.

2009. okt. 12. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!