Kisbabás anyukák! Ti mikorra szeretnétek a következő babátokat?
Pont erről beszélgettünk valamelyik nap a barátnőmmel. Az ó lánya nemsokára 1 éves lesz, ők szeretnének még egy babát (vagy még kettőt). Mondta, hogy jövőre év elején neki is állnak. Szeretné, ha minél kisebb lenne a korkülönbség a két gyerek között.
Most ő ezerrel diétázik, elég drasztikus módon, de mennek is a kilók lefelé.
22 hónap van a gyerekeim között. Tervezünk 3. babát is, hasonló különbséggel: 22-24 hónap, majd ahogy sikerül, januárban állunk neki a "gyártásnak".
Nekem nagyon bejön ez a kb 2 év különbség, bár sokak szerint ez rémálom.
Szia!
Én kb 1éves volt a lányom,mikor elkezdett foglalkoztatni a gondolat!Mindenképp 2 gyerkőcöt akartunk!De rajtam is volt felesleg!14 hós volt mikor nekiláttam a diétának,de nekemóvatosan kellett mert még szopizott/szopizik!Így lassa de haladtam!19hós lett mikor annyi kiló voltam mint mikor vele teherbe estem!akkor elmentem a nőgyógyászomhoz, hogy szoptatok, de szeretnénk tesót...Ő mondta semmi akadálya, megfigyelte van e egyáltalán pé-m, és volt!Így 20 hós korában estem teherbe! :)A szopi megmaradt!A rosszullétektől,meg fogytam még 6 kilót...Szóval most senki nme hiszi el hogy bbaát várok,mert jobban nézek ki mint valaha...(talán a gimiben volt ilyen utoljárra...)
A hasam már látszik, de a kabát alatt ugye nem :)
Szóval nálunk 2 év 5 hós lesz köztük!Én mondjuk áprilisi babát terveztem :), de még lehet az, mert május eljeére vagyok kiírva!
Én úgy gondolom számunkra ez a megfelelő, mert talán a dackoszakának (amit íg yrosszullevős terhesen elég rosszul viselek) addigra vége lesz, mire a második kislányunk megszületik!Remélem!
23 hós kislány és 15 hetes pocakcsajszi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!