Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt miért nem tudnak a kérdésr...

Itt miért nem tudnak a kérdésre válaszolni, miért oktatják ki mindig a kérdezőt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A névtelenség szerintem az oka.Ilyenkor kiélhetik magukat,az anyósukat képzelik a kérdező helyébe...

Meg különben is keress rá a google-n,aztán csak utána merj ide kérdést írni,ha már egyszer annyira buta vagy,hogy nem tudod magadtól.:-):-):-):-):-)

2009. okt. 9. 08:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a névtelenség, hogy így itt ki tudják élni magukat.

Én ha tanácsot adok, próbálok nem kioktató lenni, legalább mosollyal jelzem, hogy nem piszkálódás, hanem jószándék vezet. :)

2009. okt. 9. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azért szoktam néha, mert itt vagyok hónapok óta és elképesztő baromságokat olvas az ember.

Egyszer normálisan válaszol. Másnap ugyanarra a baromságra kicsit idegesebben. 56 nap múlva már kiakadva.

A kérdezők 90%-a anélkül teszi fel a kérdését, hogy 2 percet szánna arra, hogy beírja a keresőbe a kérdése kulcsszavát és elolvasná az eddig pontosan ugyanarra a kérdésre született válaszokat.

Pl. mit nem javasolt enni szoptatáskor. Vagy pl.: eddig az ölemben/fülemen/bármelyik testrészemen altattam a gyereket, de ez már fárasztó, mert lassan 8 éves és egyedül nem tud elaludni. Ilyenkor ordítani tudnék...

De hát persze 5000 ilyet tudnék hozni. Én ezektől marhára ki tudok akadni és van, hogy elszakad az emberben valami és nem továbbsiklik, hanem megáll és le is írja a véleményét.

Hááát, van ez így.

De javarészt segíteni próbálok.

2009. okt. 9. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző!

Igazad van neked is,valahol középen van a megoldás,hogy vannak hülye kérdések és vannak kioktató válaszok is,nem lehet általánosítani.

De próbáljunk nevetni is.

Tényleg nem lehet szoptatás alatt k betűs ételeket enni?Pedig úgy szeretem a káposztát,meg a krumplit!

Nem megbántani akarok senkit,de ez aranyos volt,nem?

2009. okt. 9. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én csak akkor válaszolok kioktatósan, amikor szemlátomást törvénytelen dologra készül a kérdező és ahhoz kér segítséget. Pl. mit dolgozzon gyed mellett. Én is gyedből élek, nekem is baromi kevés, de ettől még nem fogok, nem AKAROK törvénytelen dolgot művelni. Ha tud dolgozni baba mellett (van ideje, energiája, stb.), akkor ahhoz is legyen, hogy gyest vegyen igénybe és ne gyedet. Ezen én nagyon fel tudom húzni magam, mert ezért gondolják a dolgozók, hogy a kismamák ingyenélők.

A "butuska" kérdések nagy része szerintem nem is komoly kérdés, csak valamit kérdezni akar, valami kommunikációt szeretne idegen emberekkel.

2009. okt. 9. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem mindig kioktatásnak szánja a válaszoló,de a kérdező úgy veszi,pláne,ha rájön hogy " hülyeséget" kérdezett és nem beismeri és megköszöni a segítséget,hanem visszatámad.

Mindenki máshogy értelmezi a kérdést,pláne ha nem teljesen egyértelmű és a kommentjeibe(kérdező) már más szempontokból közelíti meg.

Van akinek eleve ilyen a stílusa.

Van olyan,hogy már neki is elege van ugyanazokból a kérdésekből mert 200x felrakták már, csak nem keres utánna.

Én akkor tudok nagyon kiakadni,amikor valaki úgy teszi fel a kérdést,hogy sugárzik belőle az irigység,v. a nagy butaság.

2009. okt. 9. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!