Hány éves kortól engednéd meg a gyerekednek hogy fesse a haját?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 21:02
21/21 anonim válasza:
Én 15 éves koromban rózsaszínre szerettem volna festeni, aztán közös megegyezéssel (anyukám szerint az iskolában sem nézték volna jó szemmel), vörös melírokat kaptam, 17 évesen pedig teljesen be lett festve. Több, mint tizenkét évig voltam vörös hajú, igaz, különféle vöröseket cserélgettem azokban az években. Utána meg mindenféle színű lila, zöld, most először vagyok azóta a természetes hajszínemmel, de ijesztően sok az ősz hajszálam, és most is csak azért, mert valamikor a karantén közepén lenyírtam 2mm-re, és még nem nőtt meg elég hosszúra, hogy érdemes legyen bajlódni a festéssel.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!