Hány éves gyerekednek engedned hogy nezze az Alkonyatot?
ezen megy a vita.de már az elsö két részt látta.
11 éves.az osztalytarsai is látták már.
szerintetek?
Az utolsó rész kicsit véres, fejeket szaggatnak, de azt hiszem, a 3. részben is van ilyen jelenet.
Nézheti szerintem, főleg, hogy látta az első kettőt.
28/n
Én 11 évesen Gladiátort, Rettenthetetlent, Druidák alkonyát és egyéb véres, történelmi filmeket néztem, nem beszélve a horrorfilmekről és a mindennapi South Parkról. :) Semmi bajom nem lett... Jó, mondjuk ezek nem is tinimegrontó-filmek, sokkal inkább tisztességre neveltek. Mármint a történelmi filmek. Azért az Alkonyat más kategória (tinianya, két pasim van egyszerre, keféljmármeg jelenetek)...
Ettől függetlenül engedném, fiatalabbnak is, nemhogy egy 11 évesnek. Többet tud ám már a világról, mint ahogyan azt anyuka gondolná.
Kb soha. Igénytelen, szar filmeket ne nézzen már a gyerek!
Pláne ne olyanokat, amik burkoltan ugyan de átmossák az agyukat, hogy a szerelemért minden áron szenvedni kell; az a pozitív figura, aki hagyja, hogy miatta haljon meg mindenki; az a király, aki manipulálja az embereket; legyél hülye, ne foglalkozz másokkal, sodorj mindenkit bajba; nem szabad belátni, hogy mi beteges és mi nem; a szexért mindent fel kell áldozni(az egész film arról szólt, hogy végre toszhassanak egyet..)
Én NEM engedném!
Más kérdés, hogy láttam de bár ne láttam volna. Csalódás!!
Mellesleg nem hiszem, hogy egy 11 éves gyereknek "vámpír-szexet" kellene 10 percen keresztül néznie..
ilyenkor nagy a birkaszellem a gyerekekben.
rég voltam már 11 éves, akkoriban volt a nagy Amerikai pite-őrület, anyámmal néztem meg a moziban :D hát amondó vagyok, hogy inkább a AP-t nézze a 11 éves, mint az Alkonyatot.
szerencsére jóanyám azért normális ízlésre nevelt, az ilyen nyáladzós romantikus ökörségek sosem érdekeltek.
sőt, amikor általánosban reggelente azt beszélték meg a többiek, h milyen film ment tegnap este 10kor a TV-ben, csak pislogtam mint hal a szatyorban, mert én akkor már rég csicsikáltam. nem lett belőlem kevesebb. sőt, asszem hogy pont azok a népek nem tartanak most sehol hozzám képest, akiket a szüleik engedték éjfélig tv-zni suliidőben. najó, ez kicsit más téma, de itt arra próbálok rávilágítani, hogy attól, h a gyerek nem béget a nyájjal, még lehet belőle értelmes felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!