Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves gyerekednek engedned...

Hány éves gyerekednek engedned hogy nezze az Alkonyatot?

Figyelt kérdés

ezen megy a vita.de már az elsö két részt látta.

11 éves.az osztalytarsai is látták már.

szerintetek?

2012. dec. 1. 13:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagyok hivatásos erkölcscsősz de egy ilyen jellegű filmet nem pont 11 évesen nézetnék meg a gyerekkel,inkább két-három évvel később.Láttam az eddigi filmeket és a könyveket is olvastam,szóval tudom mit beszélek.

Vagy ha meg is nézni,szerintem valamelyik szülője legyen vele.

Mondjuk én ennyi idősen zombifilmeket néztem és a Dragon Ball-t,de az én generációm a mostanihoz képest kezesbárány.26/N

2012. dec. 1. 16:24
 12/19 anonim ***** válasza:
11 évesen azt néztem lány létemre, amit akartam, és azóta is a mai napig imádom a horror filmeket. Mégsem lettem sorozatgyilkos. Az Alkonyat kb. egy mese, nem is jutott volna eszembe, hogy korhatáros lehet...
2012. dec. 1. 16:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Pont 11 éves a lányom, és megnézhette az eddigieket. Semmi gond nincs vele. Az én időmben az X-akták sokkal félelmetesebb volt, néhol undorító, mégis néztük, semmi bajom sem lett lelekileg...
2012. dec. 1. 16:33
 14/19 anonim ***** válasza:
4%
Lebeszélném róla, hogy ilyen sz*rt nézzen. :)
2012. dec. 1. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Simán megnézheti...
2012. dec. 1. 17:08
 16/19 A kérdező kommentje:

egyébként szex nem tudom hol van benne.mert irta valaki.

én se néztem ilyenket gyerekkoromban.

sajnos vagy nem sajnos a gyerekek most már elörébb járnak mint anno mi jartunk.nekem 21 évesen volt szamitogépem elöször,ma meg már tabletet vesznek egy 10 évesnek.

2012. dec. 4. 12:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Láttad a filmet? Van benne.
2012. dec. 4. 17:22
 18/19 anonim ***** válasza:
2012. dec. 9. 01:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Én engedném neki
2021. máj. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!