Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is így állnátok anyósékhoz...

Ti is így állnátok anyósékhoz ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy anyósék mezőgazdasággal foglalkoznak, viszont a tisztaságra/higiéniára nem nagyon ügyelnek. 3 hete megszületett a kisbabánk, viszont nem tudom, olyan fura érzésem van, hogy nem szívesen vinném ki oda, abba a közegbe. Nem tudom, mit kellene tennem ebben a helyzetben!?
2013. jún. 7. 07:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok.

Volt rá példa, hogy takarítottunk, az utána következő veszekedést nem kívánom senkinek. Azt mondta az apósom, hogy őt még soha nem alázták meg így, és különben is ő jól érzi magát úgy, ahogy él, és fizessük ki a vízdíjat, amit elpazaroltunk (pedig van pénze, nem nélkülöz, nem ez az oka az igénytelenségének). Így inkább többet nem próbálkoztunk.

2013. jún. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!