Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondhatta a főnököm,...

Miért mondhatta a főnököm, hogy szüljek még egy babát?

Figyelt kérdés
Gyed/Tgyás alatt elküldhet? Azért mondta? Vagy csak azért,hogy inkább most essek ki hosszabb időre a munkából? És ne munkába állás után legyek újra terhes? Vajon van benne hátsó szándék vagy csak jót akar (a cégének) ?
2013. jún. 6. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Vagy azért mondja, hogy csak egyszer ess ki a munkából.

Vagy azért, mert most nem tud visszavenni, de lehet hogy 2-3 év múlva igen.

Vagy akit felvett a helyedre nagyon bevállt, nem akarja kitenni.

2013. jún. 6. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Szeretnénk még egy babát amugy,már volt róla szó,csak arról nem,hogy mikor. Annyira ledöbbentem,mikor mondta,hogy szóhoz sem jutottam. Nem szeretném a munkámat elveszíteni. Mit gondoltok?
2013. jún. 6. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Én emiatt tuti nem szülnék, vagyis nem szültem. Nekem megmondták hogy most nincs hely, inkább szüljek még egyet és majd utána meglátjuk. Hát kösz, de ha már választhatok inkább egy gyerekkel leszek munkanélküli, mint kettővel. Ráadásul mi van, ha akkor is ezt mondja majd? Szüljek még 2-3-4 gyereket? Vicces lenne.

Én maradtam gyesen, mellette kerestem munkát. Amikor találtam, lemondtam a gyes-t és felmondtam a régi helyen.

2013. jún. 6. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Én se szülnék csak ezért,nem erről van szó. Csak jó lenne tudni,lesz-e munkám,ha visszamegyek. Mert akkor inkább időben keresek másikat. Kistesó lesz mindenképp,ha később is,de lesz.
2013. jún. 6. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én arra tippelnék, h nem akar visszavenni. Vagy nem tud, vagy nem akar vagy még habozik és inkább otthon tartana téged. Nekem úgy tűnik, nem számítanak rád. Nem sürgetnek, hogy gyere már, kellesz.
2013. jún. 6. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!