Szülni albérletbe?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki gyermeket szült albérletbe? Hogyan jöttök ki? Mennyire nehéz az élet, ha nincs saját ház-lakás? Kérlek, meséljetek, mindenre kiváncsi vagyok! Anyuka, apuka, és egy baba. Mindkét szülő dolgozik, de albérletben élnek.2013. jún. 6. 11:49
11/17 A kérdező kommentje:
230-250 ezret keresünk ketten, plusz nekem a cafeteriak. Tudom az nem lesz babázás közben. Még nem vagyunk alberletben, de lesz kb. 300.000 félretett pénzünk. Babát iden már szeretnénk. Az albérlet kb. 40.000 lesz. Tudom, hogy nehéz lesz, de van kiságy, babakocsi, 8 zsák gyerekruha minden életkorra. :)
2013. jún. 6. 12:39
12/17 anonim válasza:
Megvagyunk. Engem mondjuk zavar, hogy nem saját a lakásunk. Hiába divat külföldön, hogy mindenki albérletben él (ott amúgy cégek adják ki többnyire a lakásokat), itt sok tulajdonos szeret belebeszélni a bérlők dolgaiba, míg sok helyen az adódó javítanivalókat, esetleges felújításokat is a tulajdonos cég végzi. Szóval szeretnénk saját lakást, ahol azt csinálunk, amit akarunk. Mondjuk nem vagyunk azok a nagy bulizósok, meg kiabálósok, de akkoris jó lenne. Meghát bármikor változhatnak a tulajdonosok életkörülményei, sürgősen el kell adnia a lakást, vagy tudomisén, akkor keresni kell másikat...Én valahogy inkább fizetném a hitelt, de sajna az önerőnk nincs meg egy saját lakásoz. Még.
13/17 anonim válasza:
Kérdező,ha csak nincs különösebb plusz kiadásotok,akkor azért szerintem kb. 20-40ezer forintot el tudnátok tenni/hó. Vagy nem tudom,mennyivel lesz kevesebb a bevétel,ha már nem dolgozol.
Tudom,ez sem sok,de azért mégis valami.
Engem a pont kijövünk a hónap végén állapot frusztrálna babával,de ez nem kizáró ok.
14/17 A kérdező kommentje:
Eddig azért nen tudtunk félre tenni, mert vannak hitelek, amiket fizetünk. (hosszú.. Van diákhitel, és áruhitelek). De ezek kimennek addig, amire elmegyünk albérletbe.
2013. jún. 6. 13:52
15/17 anonim válasza:
Persze, kettőt is szültem. Bevételünk, mint nektek. Nyáron kb 35e marad, télen csak 15e havonta.
16/17 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni? Komolyan,magyarázzátok már meg? :( Hát köszönöm.....
17/17 A kérdező kommentje:
Azért pontoznak le, mert unatkoznak, és pont ellenkező véleményen vannak. De mivel pont azert írtam ki úgy a kerdést, ahogy, ezért nem írnak ide.. Csak pontoznak. :D
2013. jún. 6. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!