Egy hónapban mennyit költekeztek a babára? Mennyiből jöttök ki?
Mivel drága a bébikaja,én úgy oldottam meg,hogy 1 üveget 2x-re adtam oda és főzetem hozzá + rizst,tésztát,krumplit.Mikor hogy.Próbáltad neki is ízesíteni a fözit?/természetesen nem hülyének nézlek,csak segíteni szeretnék :-)/Ilyen idősen én már a spenóhoz simán adtam egy kis fokhagymát,ha répát főztem krumplival,tettem bele újhagymát,volt,hogy babérlevelet is.A csirkehusit,nem főztem,hanem pirítottam egy pici sóval,hogy ízesebb legyen.Simán ízesíthetsz mértékkel,petrezyelyemmel,majorannával,kaporral.
Nem tudom,teszel-e margarint v. olajat a fözibe sózol e egy picit?
Még 1 ötletem van,csinálj olyan kaját,amit üvegesben is szoktál venni és keverd felesbe 1 darabig majd csökkentsd az adagot a gyáriból.
Lehet kicsit drasztikus amit írok,de bejött.A lányom mindent megeszik.Egyszer kb.8 -9 hónaposan az egyik ebédnél megmakacsolt magát és csak negyedét ette meg annak amennyit szokott.Nem kapott mást,amit meghagyott megkapta uzsira.Talán mégegyszer megpróbála eljátszani.Azóta nem.
Gondolom neki való tejterméket már adsz(túró).Ennyi idősen én már adtam tejfölt is.Csináltam magunknak túrós csuszát,úgy hogy sütőben rápirítottam 1 kicsit(nem annyira sóztam és tojás nélküli tésztából)úgy ette mint a huzat,nagyokat cuppogott is hozzá.
Én mondjuk viszonylag lazán fogom fel a táblázatokat,nagy vonalakban be is tartom,de nem szgorúan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!